free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τέσσερις αποχωρήσεις στον Ιπποκράτη

Εκκαθαρίσεις σημειώθηκαν στο ρόστερ του Ιπποκράτη Περιστερίου και τέσσερις παίκτες πέρασαν την πόρτα της εξόδου. Συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου έλυσε τη συνεργασία της με τους Παντελή Σπαγή, Κώστα Μακρή, Γιώργο Μπακέα και Παναγιώτη Φέκα. Στο μέτωπο των μεταγραφών, θα αποκτηθούν ένας τερματοφύλακας, ένας στόπερ, ένας επιθετικός και ένας κεντρικός μέσος, ώστε ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Σκαρπέλης, να έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.
Στα αγωνιστικά θέματα, η ομάδα έχει προγραμματίσει φιλικό αγώνα την Παρασκευή (29/12) με αντίπαλο τον Ηρακλή Περιστερίου. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Ηφαίστου, θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και ο κόουτς της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.
Για την μέχρι τώρα πορεία του Ιπποκράτη, ο Σκαρπέλης, δήλωσε: «Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν κοστίσει στην ομάδα. Με εξαίρεση τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο Ιπποκράτης δεν έχει αγωνιστεί ποτέ πλήρης. Ελπίζω ότι με τις μεταγραφές που θα γίνουν θα δυναμώσει η ομάδα και θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Related posts

Tα σημερινά αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Έκανε πράξη ο διοικητικός ηγέτης της Μπάρτσα Μανώλης Τζινευράκης τις υποσχέσεις του για δυνατές μεταγραφές

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΨ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΕΡΟΥΤΣΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4-12-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς