free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πλάκας: «Να γίνει γιορτή!»

 

 

Το δικό τους στίγμα ενόψει του επερχόμενου μπαράζ ανόδου κόντρα στο Κερατσίνι έδωσαν οι δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές της Οδηγήτριας Άρης Πλάκας και Βασίλης Δημόπουλος.

 

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου αγώνα μπαράζ κόντρα στο Κερατσίνι με φόντο το εισιτήριο για τα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής ζουν κι αναπνέουν όλοι πλέον στην Οδηγήτρια. 

Στο στρατόπεδο της πρωταθλήτριας του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας αδημονούν για το επερχόμενο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 27 Μαϊου στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης και το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν. 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οοίο προσγγίζουν στις τάξεις του συλλόγου την «μάχη» ανόδου κόντρα στους «ροσονέρι» είναι οι δηλώσεις δύο εκ των σημαντικών παικτών της Οδηγήτριας, των Άρη Πλάκα και Βασίλη Δημόπουλου.  

Ερωτηθείς για το πώς περιμένει την αναμέτρηση με το Κερατσίνι ο Άρης Πλάκας σημείωσε: 

«Αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό που πρέχει, είναι να γίνει μία γιορτή και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να απολαύσει ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα ανάμεσα στοις δύο πρωταθλήτριες της Α’ Κατηγορίας. Το Κερατσίνι είναι η ομάδα με μεγαλύτερο ειδικό βάρος και είναι το ακλόνητο φαβορί, ωστόσο εμείς απο την πλευρά μας θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή. 

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι υπάρχουν δύο πολύ σημαντικοί παράμετροι, οι οποίες λειτουργούν ανασταλτικά προς την γενικότερη προσπάθειά μας. Η μία αφορά τον αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης, που διαθέτει φυσικό χορτάρι, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μας διευκολύνει και η δεύτερη έχει να κάνει με το γεογνός ότι υστερούμε από πλευρά ςαγωνισιτκού ρυθμού των αντιπάλων μας ,δεδομένου ότι εδώ και μερικές εβδομάδες έχουμε ολοκληρώσει τις υπχορεώσεις μας στον όμιλο. Σε αντίθεση με το Κερατσίνι, το οποίο μέσω της συμμετοχής του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών θα έχει μεγαλύτερο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας»

  

 

Δημόπουλος: «Να διασκεδάσουμε την παρουσία μας!»

Από την πλευρά του ο Βασίλης Δημόπουλος υπήρξε ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του: 

«Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας. Θα προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε την παρουσία μας σ’ ένα τόσο πολύ σημαντικό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την νίκη. 

Εκτιμώ ότι εφόσον παρουσιάσουμε πολλές από τις αρετές μας έχουμε όλα τα φόντα να φανούμε ανταγωνιστικοί. Αναγνωρίζουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, αφού θα κληθούμε αντιμέτωποι με μία πολυ ποιοτική ομάδα με ιδιαίτερο ειδικό βάρος, ωστόσο, θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτό, που προέχει, είναι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι».

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Τριάρα» για τον ΑΟ Καραβά

Kώστας Παλαιολόγος

«Μοιρασιά» στο ντέρμπι «κορυφής» στον Κορυδαλλό

Nάσος Φακίδης

«Τυφώνας» Αμφιάλη

Nάσος Φακίδης