free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νικολακόπουλος: «Οδηγός η νίκη επί του Τριφυλλιακού»

Στους τομείς, που θα οδηγήσουν την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής στάθηκε ο Νίκος Νικολακόπουλος.

 

 

Στην μάχη των ψυχοφθόρων αγώνων πλέι – άουτ, που θα καθορίσουν ποια θα είναι η ομάδα που θα συνεχίσει στην Β’ Κατηγορία, ρίχνεται σήμερα η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άμιλλα Περιστερίου. Στο συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων επικρατεί μία γλυκιά αποφασισιτκότητα για νίκη, η οποία θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της παραμονής,

Μάλιστα, η ψυχολογία, αλλά κι ο βαθμός αυτοεποίθησης όλων βρίσκεαι σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό, απόρροια της ευρείας νίκης επί του Πανθησειακού με 3-0 στο προηγούμενο ματς χωρίς .. αύριο. Οι δηλώσεις του προπονητή Νίκου Νικολακόπουλου στο «Αbola.gr» είναι άκρως χαρακτηριστικές: 

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλες τις προηγούμενες ημέρες για την αναμέτρηση με την Άμιλλα Περιστερίου. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία έχει θέσει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς, διαθέτει αρκετά νεανικό ρόστερ και σίγουρα πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο από κάθε άποψη» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, για να προσθέσει: 

«Για εμάς οδηγός είναι η νίκη επί του Τριφυλλιακού. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνισιτκή, αλλά και ψυχολογική κατάσταση κι εκτιμώ ότι θα πάμε με όλες τις προδιαγραφές να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να αυξήσουμε κατακόρυφα τις πιθανότητες για παραμονή». 

Η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων αποτελεί το καλύτερο νέο για τον τεχνικό Νίκο Νικολακόπουλο.

 

 

 

Related posts

Μοιρασιά στο ντέρμπι του Περιστερίου

abola10

Με Βερυκάκη στο τιμόνι ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει με Σταθόπουλο στο «τιμόνι» ο Γκυζιακός!