free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κουτσουδάκης: «Διαθέτουμε πολύ αξιόλογο υλικό»

 

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την ποιότητα του υπάρχοντος ρόστερ εξέφρασε ο τεχνικός του Φωστήρα Ηλιούπολης Θόδωρος Κουτσουδάκης.

 

 

Μπορεί να μην έχει συμπληρώσει ούτε 15ήμερο στην τεχνική ηγεσία του Φωστήρα Ηλιούπολης ο Θόδωρος Κουτσουδάκης, ωστόσο, οι εντυπώσεις που έχει ήδη σχηματίσει από την οργάνωση, τη δομή, αλλά και την ποιότητα του έμψυχου υλικού της ομάδας των ανατολικών προαστίων είναι οι καλύτερες.  

Αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του έμπειρου προπονητή στο «Αbola.gr»: 

«Οι εντυπώσεις που έχω ήδη σχηματίσει για την ποιότητα των παικτών που απαρτίζουν το τωρινό μας ρόστερ είναι οι καλύτερες. Ήδη γίνονται επαφές με τους ποδοσφαιριστές που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ανανεώσουν την παρουσία τους στην ομάδα μας. Οι περισσότεροι θα μείνουν και θα στελεχώσουν τον κορμό επάνω στον οποίο θα χτίσουμε το οικοδόμημα της επόμενης περιόδου» ήταν το αρχικό σχόλιο του Θόδωρου Κουτσουδάκη, για να προσθέσει:

 «Ο Φωστήρας Ηλιούπολης είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα σ’ όλες τις εκφάνσεις και νιώθω πολύ ευτυχής, που εργάζομαι γι’ αυτόν τον σύλλογο. Οι κινήσεις που θα κάνουμε σ εμεταγραφικό επίπεδο θα είναι λίγες και στοχευμένες. 

 

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας προγραμματίστηκε για την 1η Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών.

 

Related posts

Φορτσάρουν όλα τα τμήματα του νεανικού Ολυμπιακού Λαμπρινής-Γαλατσίου

Abola Team 3

Ο πίνακας με τους πρώτους σκόρερ στα μέχρι στιγμής ματς σε Α΄, Β’ και Γ’ ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Κλήσεις στις Μικτές Νέων και Παίδων της ΕΠΣΑ για 30/1 για προπόνηση και φιλικό παιχνίδι

Abola Team 3