free page hit counter
19.2 C
Αθήνα
17 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με το σύνθημα της άμεσης επιστροφής στην Α’ ΕΠΣΑ συνοδεύτηκε η τελετή λήξης της ακαδημίας του Άγιαξ Ταύρου

Με το σύνθημα και το μήνυμα της άμεσης επιστροφής της ανδρικής ομάδας στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας στην Α’ ΕΠΣΑ, πραγματοποιήθηκε και συνοδευτηκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/6) η γιορτή-τελετή λήξης της ακαδημίας του ιστορικού και δημοφιλούς Άγιαξ Ταύρου.

Στην εκδήλωση παρέστη σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου (όπως δείχνει και το φωτογραφικό στιγμιότυπο) που το αποτελούν οι: Πρόεδρος Αντώνης Τσάτσος, αντιπρόεδροι Γιάννης Καρύδης, Γιάννης Ντόλτζης, γενικός γραμματέας Αντώνης Γαστεράτος, ταμίας Ματθαίος Σιώζος, γενικός αρχηγός Γιώργος Παυλόπουλος, ειδικός γραμματέας Δημοσθένης Ζωγράφος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Στέφανος Στεφανάκης, έφορος ανδρικής ομάδας Μιχάλης Μιχαηλίδης, μέλη Ιωάννης Σμπόρος, Γιάννης Μοϊάνος, Βασίλης Παπανικολάου, Γρηγόρης Καρακώστας, Κωνσταντίνος Γαστεράτος, Φώτης Ζησάκης που είναι και ο προπονητής της ομάδας ενώ αναμένονται και δύο ακόμα ηχηρές μεταγραφές μέσα στις επόμενες μέρες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το αγωνιστικό μέρος. Έγιναν παιχνίδια στο πλαίσιο τουρνουά ακαδημιών το οποίο φυσικά διοργάνωσε ο Άγιαξ Ταύρου στα οποία συμμετείχαν οι Προπαίδες του Άγιαξ Ταύρου και του Ολυμπιακού Ταύρου, τα Αστεράκια της Αναγέννησης Μοσχάτου και του Άγιαξ Ταύρου, τα Τζούνιορ του Ολυμπιακού Ταύρου και του Άγιαξ Ταύρου και οι ακαδημίες του Ιωνικού Νικαίας. Τους αγώνες αλλά και όλη την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί γονείς που γέμισαν την εξέδρα.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο σημαντικό έργο που έχει ήδη ξεκινήσει να προσφέρει στον Άγιαξ Ταύρου ο Αντώνης Τσάτσος αρχής γενομένης από τα ανακαινισμένα αποδυτήρια γραφεία αλλά και όλους τους ανακαινισμένους χώρους του γηπέδου που την στιγμή της εκδήλωσης είχαν φωταγωγηθεί. Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Τσάτσος στο Abola.gr εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα αφομοιώνοντας παράλληλα την φιλοσοφία της αξιοποίησης των ταλέντων από την υποδομή του συλλόγου την επόμενη σεζόν θα επανέλθει και πάλι στην Α’ ΕΠΣΑ.

Η ευχάριστη έκπληξη της εκδήλωσης που ενθουσίασε τους μικρούς ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά αλλά και τους γονείς τους ήταν η παρουσία του μάγου Άλεξ που όπως τόνισε αρέσκεται στο να εξαφανίζει τις… πεθερές, σκορπώντας βέβαια το γέλιο σε όλους τους παριστάμενους. Ο μάγος Άλεξ καταχειροκροτήθηκε όταν μεταξύ άλλων διπλασίασε το περιστεράκι τον Ρίκο, όταν έβαλε το ποντικάκι τον Πίπη να κάνει τα κόλπα του και όταν έβαλε την κουκουβάγια την Μάγια να τον φιλάει.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις απονομές. Δόθηκαν Κύπελλα και μετάλλια σε όλες τις ομάδες και τους παίκτες τους που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος της περιοχής Ανδρέας Ευθυμίου στον οποίο εκφράστηκαν ευχαριστίες για την τοποθέτηση στην έδρα της ομάδας του νέου πλαστικού τάπητα που είναι ένα πραγματικό στολίδι, οι αντιδήμαρχοι Γρούμπας και Φελάς, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Τσάτσος αλλά και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Πριν τις απονομές έγινε προβολή βίντεο γουόλ που υπήρχε στο κέντρο του γηπέδου και που είχε περιεχόμενο την ιστορική αναδρομή στην πορεία του συλλόγου.

Ολόκληρη την εκδήλωση της τελετής λήξης της ακαδημίας του Άγιαξ Ταύρου όπως και την δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Τσάτσος θα τα δείτε στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Ήττες στο κύπελλο για Πανιώνιο και ΠΑΟ Ρουφ

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΑ: Η ώρα της στέψης!

abola10