free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κηπούπολη: Κινείται για τρεις μεταγραφές

Η Κηπούπολη μπορεί να βρίσκεται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα στο δεύτερο όμιλο της Β’ Αθηνών, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου δεν επαναπαύονται και κινούνται για  την ενίσχυση του έμψυχου υλικού με 2-3 ποιοτικές προσθήκες.
Στις προθέσεις των διοικούντων είναι να αποκτήσουν έναν τερματοφύλακα γιατί αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, έναν μέσο και έναν επιθετικό. Ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα, αλλά το Δ.Σ. εξετάζει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις και δεν βιάζεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις της. Ο πρόεδρος Παύλος Μακρής είχε συνάντηση με φιλάθλους και άτομα που βρίσκονται κοντά στο σύλλογο και όλοι τους έδωσαν την υπόσχεση ότι θα βοηθήσουν ηθικά και υλικά την ομάδα για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Α’ κατηγορία.
Στα αγωνιστικά θέματα σε φιλικό αγώνα που έδωσε η ομάδα, αναδείχτηκε ισόπαλη (3-3) με τον ΑΟ Περιστερίου και οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.
* Ο πρόεδρος της Κηπούπολης, Παύλος Μακρής και τα μέλη του Δ.Σ. εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Καλές γιορτές, σε όλο το φάσμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Related posts

Διπλό για ΠΑΣ Γαλάτσι

Βασίλης Θεόκλητος

Έδωσε τα χέρια με Βαμβακερή

Εντυπωσιακή εμφάνιση ο Άγιος Δημήτριος (4-2)

Abola Team