free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ν. Παπαδάκης και πάλι γενικός αρχηγός στον ΠΟΑ

Στην φυσική του θέση του επέστρεψε ο Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος έπειτα από ένα χρόνο, αναλαμβάνει και πάλι καθήκοντα γενικού αρχηγού στον ΠΟΑ στη θέση του Αντώνη Τσαΐνη.

Ο ΠΟΑ με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την αλλαγή…. σκυτάλης στη θέση του γενικού αρχηγού, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Νίκος Παπαδάκης θα είναι ο γενικός αρχηγός του ΠΟΑ καθώς έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντα του, επιστρέφοντας σε μία θέση που έχει υπηρετήσει πολλά χρόνια στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία. Ο Αντώνης Τσαΐνης θα παραμείνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΟΑ».

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Νίκος Παπαδάκης τόνισε: «μετά από συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο κ. Καλέμπουμπα, μου ζήτησε να επανέλθω στη θέση του γενικού αρχηγού, κάτι που με βρήκε σύμφωνο και επέστρεψα. Όλοι μαζί θα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα, τώρα θέλει περισσότερη βοήθεια από κάθε άλλη φορά, γιατί το νέο πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα της ομάδας, δεν θα αποδυναμωθεί ο ΠΟΑ και θα κάνουμε και 2-3 προσθήκες».

Related posts

Η σημαία παρέμεινε στον ιστό της στο Κερατσίνι!

Kώστας Παλαιολόγος

Εύκολη επικράτηση της Προοδευτικής (3-1)

Abola Team

Εκδρομή στο Αιγάλεω ο Ηρόδοτος!

Abola Team 2