free page hit counter
15.7 C
Αθήνα
18 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καρπούζας: « Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και των δύο ημιχρόνων»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την συνολική εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Χολαργό, εξέφρασε ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προέκυψαν για τον τεχνικό του Αγίου Δημητρίου Αντώνη Καρπούζα από την συνολική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο «παρθενικό» της φιλικό για την νέα σεζόν με αντίπαλο τον Χολαργό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. 

Απέναντι στην πολύ ισχυρή ομάδα της Α’ Κατηγορίας, η οποία την νέα σεζόν θα παρουσιαστεί αρκετά ενισχυμένη, οι «κυανέρυθροι» φανέρωσαν πολλές αγωνιστικές αρετές. Γεγονός το οποίο ενθουσίασε τον Αντώνη Καρπούζα, ο οποίος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαμε και στα δύο ημίχρονα. Απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Χολαργός, παρουσιάσαμε αρκετά ενθαρρυντική εικόνα. Έδωσα χρόνο συμμετοχής σε 24 ποδοσφαιριστές από τους οποίους έμεινα ευχαριστημένος και πολύ περισσότερο από τους παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομων μας. Έδειξαν με την συνολική τους εμφάνιση ότι έχουν όλα τα φόντα, ώστε να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα στην φετινή της προσπάθεια. Με πολλά καινούρια πρόσωπα στην σύνθεσή μας, εκτιμώ ότι θα χρειαστούμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να βρούμε την απαιτούμενη ομοιογένεια και να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, το οποίο θα μπορέσει να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους, που έχει θέσει». 

Αγωνία για Μανιφάβα 

Ο τραυαμτισμός του Ανδρέα Μανιφάβα αποτέλεσε το μοναδικό μελανό στοιχείο, που προέκυψε από την φιλική αναμέτρηση με τον Χολαργό. Ο δυναμικός χαφ αποχώρησε με έντονους πόνους στο γόνατό του, αφού για κάποια στιγμή προδόθηκε από την κατάσταση του αγωνισιτκού του χώρου και το πόδι του «κόλλησε» και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, που θα αναδείξουν και το μέγεθος του τραυματισμού του. 

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για τον Άγιο Δημήτριο είναι το προσεχές Σάββατο 26 Αυγούστου κόντρα στο Καματερό, ενώ για τις 30/8 έχει οριστεί εκτός έδρας φιλικό με τον Ασπρόπυργο.

Παιχνίδια, στηα οποία ο τεχνικός Αντώνης Καρπούζας, ενδέχεται να προβεί σε νέες δοκιμές σχημάτων και ρόλων.

 

 

 

Related posts

Διπλό ανόδου ο ΑΟΝ Αργυρούπολης επί του Ιάσονα

Abola Team 3

Στο 1-1 έμεινε η Ελευθερούπολη με τον Αστέρα Ζωγράφου

Abola Team 3

Επιστροφή στις νίκες για Καισαριανή

Βασίλης Θεόκλητος