free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Με την παρουσία του Δημάρχου ο αγιασμός στον Αστέρα Βάρης

 

Το απόγευμα (Πέμπτη 7/9)  στο ΔΑΚ Κ. Μπαγλατζής πριν την προπόνηση της Α΄ομάδας έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός απο τον πατέρα Αντώνιο ενόψει της αγωνιστικής περιόδου παρουσία του προέδρου Δ. Πάπιου και του ΔΣ του Συλλόγου.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος κ. Κωνσταντέλλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δαβάκης, Παπαμιχαήλ, Αργυρουδάκης, Σίνα, Αγαλιώτης & Βαλατας.

Ο πρόεδρος κ. Πάπιος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς στην αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί..Χαιρετισμό απήυθυναν ο δήμαρχος κ. Κωνσταντέλλος και οι κ. Δαβάκης και Αργυρουδάκης.

 

Αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ  ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης

 

Related posts

Θύματα επίθεσης ληστών έπεσαν παίκτες της Μαρκό

Abola Team 3

Κάτσικας: «Το μυαλό στο ντέρμπι με Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου»

Kώστας Παλαιολόγος

Τον 19χρονο Αναστασόπουλο απέκτησε η Μαρκό που έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο και στην Κ17 της Εθνικής Ελλάδας

Abola Team 3