free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Παναρκαδικός 2-0 την Αχαϊκή

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην Τρίπολη η Αχαϊκή από τον δυνατό Παναρκαδικό, για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Μόλις στο 8′ ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε δοκάρι ενώ στο 13′ ο Καδάς με σουτ έξω από την περιοχή απείλησε την εστία του Δρακόπουλου. Η πίεση του Παναρκαδικού συνεχίστηκε και στο 27ο λεπτό ο Μπούτας έκανε παράλληλη σέντρα στην περιοχή της Αχαϊκής με στόχο τον Καδά αλλά οι αμυνόμενοι απομάκρυναν σωτήρια σε κόρνερ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 29ο λεπτό όταν ο Κωνσταντινίδης έπιασε μέσα από την περιοχή ένα δυνατό σουτ που όμως ο Χότζιτς απομάκρυνε σε κόρνερ. Με το 0-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναρκαδικός μπήκε και πάλι αποφασισμένος και στο 62ο λεπτό η συνεχής πίεση του απέδωσε καρπούς. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με σουτ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Μπούτα από τα αριστερά έγραψε το 1-0 που βάσει ευκαιριών μέχρι εκείνο το σημείο, δικαιούταν απόλυτα. Εξι λεπτά αργότερα μετά από φάση διαρκείας ο Νάτσης με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Τριφυλλιού αφού πρώτα ο Νίκος Λυμπερόπουλος σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι του Δρακόπουλου. Στα τελευταία 20 λεπτά ο ρυθμός έπεσε και παρόλο που είχαν 2 ακόμα ευκαιρίες οι πράσινοι με τους Γιουκούδη και Νίκο Λυμπερόπουλο το σκορ δεν άλλαξε.

 

Οι συνθέσεις:

Παναρκαδικός: Χότζις, Τσέκος, Μπούτας, Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν., Στρέμπας, Καδάς, Συρεγγέλας.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπινιώρης, Λυμπερόπουλος Δ., Γιουκούδης, Τσιώλης.

 

Aχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σαμπάνεϊ, Αναγνωστόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι : Σταυρόπουλος, Αλμπάνης, Αναγνωστόπουλος, Μητρόπουλος.

matchnews

Related posts

Ένα αθόρυβο «εργαλείο» στο τιμ του Ιωνικού!

Kώστας Παλαιολόγος

Επένδυση στο μέλλον από τον ΟΦ Ιεράπετρας με Πάλι Ντάβιτ-Έφυγαν Μπαριτάκης και Χρυσοφάκης

Abola Team 3

Παρελθόν ο Πέεφ από τον Διαγόρα

Abola Team 3