free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το Abola.gr στην επίσημη παρουσίαση της “νέας” διοίκησης του Θρίαμβου Χαϊδαρίου υπό τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη-“Πλάνο τριετίας με στόχο την άνοδο” το σύνθημα που επικρατεί στον δημοφιλή σύλλογο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σαν να μην έφυγε ποτέ όπως και στην πραγματικότητα συνέβη, από τα διοικητικά και αγωνιστικά ηνία του δημοφιλούς συλλόγου.

Ο λόγος για τον διοικητικό ηγέτη και χρηματοδότη του δημοφιλούς Θρίαμβου Χαϊδαρίου Μιχάλη Θεοδοσιάδη ο οποίος και επίσημα πλέον βρίσκεται στην θέση του προέδρου του συλλόγου.

Το Abola.gr (με τους Φώτη Κατσούφη και Ρένο Γιαμπουρά να βρίσκονται και σε αυτό το σημαντικό γεγονός), κάλυψε το απόγευμα της Τρίτης 21/11 (σήμερα δηλαδή), την επίσημη παρουσίαση της “νέας” διοίκησης του Θρίαμβου Χαϊδαρίου υπό τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη, που έγινε με την παρουσία όλων των στελεχών του συλλόγου και όλων των παραγόντων, του τεχνικού επιτελείου της ομάδας υπό τον ικανότατο τεχνικό Διονύση Κατραμάδο και όλων των παικτών της ομάδας, όπως και των υπευθύνων των τμημάτων υποδομής και ακαδημιών του συλλόγου.

Έτσι το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο ωστόσο αποτελείται από γνωστά στο αθηναϊκό και χαϊδαριώτικο ποδόσφαιρο και πολύ έμπειρα με αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν αποτελείται από τους: Πρόεδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης, αντιπρόεδρος Χρήστος Δρούγκας, γενικός αρχηγός Στέφανος Παπαθανασίου, γενικός γραμματέας Κώστας Ζουμπουρίδης, ειδικός γραμματέας Ιωάννης Κέντρης, ταμίας Ξανθή Θεοδοσιάδου, έφορος υλικού Αριστοτέλης Κουτέλας, έφορος δημοσίων σχέσεων και Τύπου Χρήστος Μπανάκος, σύμβουλοι Γιώργος Γεωργακόπουλος, Νίκος Διαμαντούδης, Θεόδωρος Δριβαλιάρης, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Ευθαλία Κιάκου, Εμμανουήλ Παπαμανώλης, Ηλίας Σιορέντας, αναπληρωματικά μέλη Δημήτρης Βασιλόπουλος, Εμμανουήλ Κετόκογλου, Κωνσταντίνος Μαράκος, Ανδρέας Φαράκλας και Αλέξιος Φραγκούλης.

Ο ιδιαίτερα δυναμικός και δραστήριος διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Μιχάλης Θεοδοσιάδης στην σύντομη αλλά επί της ουσίας ομιλία του τόνισε: “Δεν άφησα ποτέ την ομάδα ενώ το νέο διοικητικό συμβούλιο λειτουργεί με πλάνο τριετίας. Στόχος μέσα από την προσπάθεια που κάνουμε είναι, αρχικά η γρήγορη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και η άμεση αναπροσαρμογή των στόχων της. Στην συνέχεια σαφέστατα στόχος μας θα είναι να έρθει η άνοδος στην Γ’ Εθνική όχι όμως μόνο με τον Θεοδοσιάδη αλλά με όλους τους παίκτες της ομάδας και με περισσότερους γηγενείς παίκτες. Σχετικά με το δεύτερο σκέλος είμαστε σε πολύ καλό δρόμο αφού έχουμε ακαδημίες και τμήματα υποδομής γεμάτα από ταλαντούχα παιδιά που μπορούν να κάνουν το άλμα στην πρώτη ομάδα”. Επίσης ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον κ. Τσατσαμπά και τους συνεργάτες του για την ηρωική προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό το διάστημα.

Στην συνέχεια έγινε η επίσημη παρουσίαση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γιώργου Σαφρά ενός επίσης γνώριμου ανθρώπου στον χώρο του αθηναϊκού και χαϊδαριώτικου ποδοσφαίρου που μεταξύ άλλων επισήμανε: “Για δύο σημαντικούς λόγους επέλεξα να δεχθώ την πρόταση του προέδρου και του σημερινού Δ.Σ. να αναλάβω αυτό το πόστο. Ο πρώτος είναι ότι με συνδέει μεγάλη φιλία και μακρόχρονη φιλία με τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη και ο δεύτερος είναι ότι διακρίνω και πάλι την αποφασιστικότητά του να οδηγήσει για μια ακόμα φορά σε πρωταγωνιστικό ρόλο την αγαπημένη μας ομάδα”.

Επίσης έγινε η επίσημη παρουσίαση του τεχνικού του εφηβικού τμήματος Σταύρου Παπαβασιλείου για το σπουδαίο έργο του οποίου έγινε ιδιαίτερη μνεία ενώ από την πλευρά του ο Κώστας Ζουμπουρίδης αναφέρθηκε στην σπουδαία δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου υπογραμμίζοντας το πολύ σημαντικό στοιχείο ότι πλαισιώνονται από δεκάδες παιδιά.

Επίσης έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε παίκτες όπως οι Τάκης Αποστολόπουλος, Μπανιάς και Τσιούλος μεταξύ άλλων που δεν εγκατέλειψαν τον σύλλογο στις δύσκολες στιγμές.

Στην συνέχεια έγινε η επίσημη παρουσία των νέων αποκτημάτων της ομάδας όπου για την άμεση ένταξή τους ή και επιστροφή τους στην ομάδα ενήργησε άμεσα και μεθοδικά η σημερινή διοίκηση. Ο λόγος σχετικά με τα νέα αποκτήματα για τους: Αλέξης Κακλαμάνος και Νίκος Μαούνης που ήταν και την περασμένη σεζόν στην ομάδα και επέστρεψαν στην ομάδα της καρδιάς τους μετά από ολιγοήμερη θητεία σε άλλες ομάδες, Παναγιώτης Μπάρδης 20 ετών μεσοεπιθετικός από την Ανθούπολη, Γιώργος Ζαγκλής 26 ετών αμυντικός από τον Ήφαιστο Περιστερίου, Μανώλης Ζαχαριουδάκης 20 ετών αμυντικός από τους Αγ. Αναργύρους, ο γνωστός από την εντυπωσιακή θητεία του στον ΑΠΟ Νικολακάκη άσος Εγιουρούμ, ο γκολκίπερ Δημήτρης Παπαδιώτης που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, ο πολύπειρος γκολκίπερ με θητεία και στην ΑΕ Μοσχάτου που ήταν και ο προηγούμενος αγωνιστικός του σταθμός Νίκος Γιαννόπουλος, ο 27χρονος επιθετικός Κάμπιε Εμμανουέλ Φίγκο προερχόμενος από την ΑΕ Νίκαιας και η πολύ μεγάλη μεταγραφική βόμβα της ομάδας ο παικταράς Φατιόν που προέρχεται από την ΠΑΕ Τρίκαλα. 

Από τους παίκτες που παραχωρήθηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες συγκαταλέγονται ο Παναγιώτης Μπάκας που δόθηκε στην Αγ. Ελεούσα με την οποία σκοράρει στα δύο τελευταία ματς, Κώστας Παπαναστάσης και Χρήστος Γιαννούλης που δόθηκαν στην Ιεράπολη, Δημ. Κραβαρίτης που δόθηκε στον Κολωνό όπως επίσης ο Παύλος Στρατικόπουλος και ο Γιάννης Λούρος που συνεχίζει λόγω σπουδών στη Νέα Αρτάκη.

Στην κεντρική ΦΩΤΟ επάνω διακρίνονται από δεξιά ο πρόεδρος του Θρίαμβου Χαϊδαρίου Μιχάλης Θεοδοσιάσης με παίκτες της ομάδας, στην μέση ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Σαφράς και προτελευταίος από αριστερά ο τεχνικός της ομάδας Διονύσης Κατραμάδος, έχοντας δίπλα του τον τεχνικό της εφηβικής ομάδας Σταύρο Παπαβασιλείου. Κοντά τους ο άσος της ομάδας Τάκης Αποστολόπουλος με τα νέα μεγάλα αποκτήματα Φατιόν και Εγιουρούμ.

Στην πρώτη ΦΩΤΟ διακρίνεται μια γροθιά όλη η ομάδα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου με όλα τα στελέχη της διοίκησης και στην μέση ακριβώς επάνω τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Θεοδοσιάδη.

 Στην δεύτερη ΦΩΤΟ κατά την επίσημη παρουσίαση της διοίκησης του Θρίαμβου Χαϊδαρίου διακρίνεται ο πρόεδρός του Μιχάλης Θεοδοσιάσης τη στιγμή που αναλύει τους στόχους της ομάδας.

 

Στην τρίτη ΦΩΤΟ διακρίνεται ο τεχνικός διευθυντής του Θρίαμβου Χαϊδαρίου Γιώργος Σαφράς με το μεγάλο απόκτημα της ομάδας Φατιόν.

 

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας του Θρίαμβου Χαϊδαρίου με επικεφαλής τον Διονύση Κατραμάδο κατά την επίσημη παρουσίαση και ουσιαστικά επίσημης επανεκκίνησης της νέας διοίκησης του συλλόγου υπό τον Μιχάλη Θεοδοσιάδης.

 

 

 

 

Related posts

“Άσφαιροι” Ανθούπολη και Κένταυρος

abola10

Τα Σούρμενα 2-0 τον Αστέρα Ζωγράφου

admin

Το μήνυμα του Γιώργου Ζαφειρόπουλου στους φίλους του Αθηναϊκού

Abola Team 3