free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Χλοψιούδης: «Να βγάλουμε, δύναμη και πάθος για την νίκη»

Την αποφασιστικότητά του για νίκη επί του Αστέρα Εξαρχείων, εξωτερίκευσε ο τεχνικός του Ηρακλή Περιστερίου Πασχάλης Χλοψιούδης.

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη απόρροια της πολύ σημαντικής εκτός έδρας νίκης επί του Αστέρα Χαϊδαρίου με 2-0, ο Ηρακλής Περιστερίου θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Εξαρχείων.

Ο τεχνικός Πασχάλης Χλοψιούδης στις δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr», στάθηκε στην ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών, ώστε η ομάδα των δυτικών προαστίων να προσεγγίσει ακόμη περισσότερο την κορυφή του δεύτερου συγκλονιστικού ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

«Εδώ που βρισκόμαστε δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην κυνηγήσουμε τους βαθμούς. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε, ώστε να εμφανιστούμε αποφασισμένοι και δυνατοί , για να πάρουμε το τρίποντο.

Αυτό, που προέχει, είναι να φανούεμ απόλυτα συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε δύναμη, πάθος και διάθεσηγια την νίκη. Να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε, ώστε παράλληλα να αναδείξουμε το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα μας . Δεν έχουμε άλλη επιλογή από την νίκη, ώστε να παραμείνουμε κοντά στις προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα κι εφόσον παορυσιαστούμε απόλυτα προσηλωμένοι , θεωρώ ότι έχουμε όλα τα φόντα, ώστε να τα καταφέρουμε»

 

 

 

 

 

Related posts

Στο 95’ ο Φοίνικας Καλλιθέας (1-0) το Μαρούσι

Abola Team

Πολύμος: Αφιερώνω την νίκη σε αυτούς που βιάστηκαν να χαμογελάσουν μετά την ήττα με 7-0 από τα Πατήσια

Τάσος Ζαφειρίου

Σκαλτσάς: «Να δημιουργήσουμε δυνατό δικό μας κορμό»

Kώστας Παλαιολόγος