free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Πήραμε μία πολύ δύσκολη νίκη»

Στις δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα του απέναντι στον επικίνδυνο Κεραυνό Γλυφάδας στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γαλάτσι με την σπουδαία του νίκη με 2-1 επί του Κεραυνού Γλυφάδας.,

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να αναρριχηθεί βαθμολογικά και παράλληλα να ανακτήσει την ψυχολογία του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που το περιμένει στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός καθοδηγητής Θανάσης Ζαμπούρας με δηλώσεις του στάθηκε στην αξία της επιτυχίας:

«Πετύχαμε μία πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε μία ομάδα όπως  Κεραυνος Γλυφάδας, ο οποίςο με την συνολική του εικόνα απέδειξε ότι είναι για πολύ υψηλότερ ακαι ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει στον όμιλό μας, τον αδικεί.

 Ευτυχήσαμε να έχουμε τους συντριπτικά περισσότερους παίκτες μας σε πολύ καλή ημέρα και να βρεθούν σε υψηλα επίπεδα απόδοσης, διότι σε διαφορειτκή περίπτωση πολύ δύσκολα θα φτάναμε στην επιτυχία . Αυτό που προέχει για εμάς από εδώ και στο εξής είναι να είμαστε αυτοί που πρέπει και να φτάσουμε σε επιθυμητά επίπεδα την αποδοσή μας. Να δημιουργήσουμε μίαομάδα πολύ ανταγωνισιτκή κάτω από στέρεες βάσεις, η οποία πρωτίστως θα αποδίδιε όμορφο ποδόσφαιρο»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κουτσουδάκης: «Νίκη σε κάθε ματς»

Ψυχάρα ο Αγ. Θωμάς 2-0 την Τερψιθέα, έβαλε “φωτιά” στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Ανακοινώθηκε το πλήρες νέο Δ.Σ. της Αγίας Ελεούσας

Kώστας Παλαιολόγος