free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Το σύνθημα για επιτυχίες μέχρι το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος έδωσε ο κεντρικός αμυντικός του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης

 

 

 

Αποφασισμένος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα θα υποδεχθεί ο Παράδεισος Αμαρουσίου τη Λυκόβρυση.

 

Άπαντες στον φιλόδοξο σύλλογο του Αμαρουσίου έχουν συναισθανθεί όττι τους παρουσιάζεται μία τεράστια ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητές τους απέναντι σ’ ένα σύνολο, το οποίο αποτελεί την ευχάριστη φετινή έκπληξη του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και μάχεται με πολλές πιθανότητες για το εισιτήριο της ανόδου.

 

Αυτή η παράμετρος, ωστόσο, κάθε άλλο παρά αποθαρρύνει τους «γαλάζιους» να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν απέναντι στο νεανικό συγκρότημα του Κώστα Ιωάννου.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού της ομάδας Αλέξη Στούλη

 

«Προετοιμαζόμαστε οπυρετωδώς για την αναμέτρηση με τη Λυκόβρυση. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που κρύβει το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού θα αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα φιλόδοξη και ποιοτική ομάδα, που διεκδικεί με πολλές πιθανότητες το εισιτήριο της ανόδου, ωστόσο είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για τη νίκη. Στην έδρα μας παίζουμε και φιλοδοξούμε να εκμεταλλευτούμε αυτόν τον παράγοντα. Άλλωστε, ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Τα υπόλοιπα στον αγωνιστικό χώρο το απόγευμα του Σαββάτου!»

 

 

 

 

Related posts

Βασιλάκης: «Η ομάδα μας ανταπεξέρχεται»

Kώστας Παλαιολόγος

Θέλουν νίκες μέχρι το φινάλε στα Μελίσσια

Abola Team 3

Σπυράκης: «Μονόδρομος η νίκη με Κεραυνό Γλυφάδας»