free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η γυναικεία ομάδα της Αγ. Παρασκευής 4-2 τις Αβαντίδες Χαλκίδας

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πήρε η γυναικεία ομάδα της Αγ. Παρασκευής απέναντι στις Αβαντίδες και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Β´ Εθνικής.

Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 3′ λεπτό  όταν μετά από σέντρα της Παρμαξή, η Μικελίνα Στεφανοπούλου με καρφωτή κεφαλία, στο ύψος της μικρής περιοχής, νίκησε την αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η Αγία Παρασκευή είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν αυτή που βρισκόταν στα καρέ των Αβαντίδων δημιουργώντας αρκετές φάσεις χωρίς όμως να καταφέρει να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Στο 38′ οι Αβαντίδες στη μοναδική αξιόλογη προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου καταφέρνουν με ψηλοκρεμαστό σουτ της Ζώγα να φέρουν το ματς στο 1-1. Λίγο αργότερα όμως στο 41′ η Παρμαξή με σουτ λίγο έξω από την περιοχή θα κάνει το 2-1 το οποίο ήταν και το σκόρ ημιχρόνου.

Στο 46′ θα περάσει στον αγώνα για την Αγία Παρασκευή η νεαρή επιθετικός Λουκία Πρίφτη και θα είναι αυτή που στο 52′ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-1 με δυνατό δεξί σουτ μέσα από περιοχή. Στο 67′ η Πετράκη κάνει καταπληκτική ασίστ στον κενό χώρο στην Πρίφτη, αυτή θα κάνει την κούρσα , θα μπει στην περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ υπό πίεση θα νικήσει για τέταρτη φορά (4-1) την Μαρασίδη. Λίγα λεπτά πριν το τέλος , στο 80′, η Ασημώνη με μακρινό απ´ ευθείας φάουλ θα βρει απροετοίμαστη την Πετσετάκη γράφοντας το τελικό σκορ του αγώνα (4-2).

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Σάντα παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ύστερα απο 4 αγωνιστικές και ισάριθμες νίκες.

Την επόμενη αγωνιστική (5η) θα αντιμετωπίσούμε στο γήπεδο του Υμηττού, την Ολυμπιάδα Υμηττού.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( προπ. Γιαννόγλου Γιάννης)

1. Πετσετάκη, 2. Γατή, 3. Μιχαλοπούλου, 4. Βιτούλα, 5. Βασιλακάκου, 6. Πέιου, 7. Στεφανοπούλου (58′ Μπριασούλη), 8. Παρμαξή (70′ Μπάδα), 9. Πετράκη (c) (75′ Γούλια), 10. Καμαριανού, 11. Πλιασά (46′ Πρίφτη).

Αλλαγές : 12. Μπριασούλη, 13. Γούλια, 14. Μπάδα, 15. Μαστοράκη Τρ., 16. Πρίφτη, 17. Σταμπουλή, 18. Μακρή

 

ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ( προπ. Σμπρινής Α.)

1. Μαρασίδη, 2. Σιδέρια (40′ Κουκουβίνου), 3. Δάρπα, 4. Παπαδοπούλου, 5. Καρόζη, 6. Μεϊντάνη, 7. Ζώγα (53′ Νίκα), 8. Τσώκου (79′ Τουλούμη), 9. Ασημώνη (c), 10. Μανίτα, 11. Myrtollari

Αλλαγές : 12. Τουλούμη, 13. Κουκουβίνου, 14. Νίκα, 15. Γιάνναρου, 16. Δήμου, 17. Σαμαρά 18.

Related posts

Καταιγιστική η Αγία Ελεούσα, συνέτριψε τον Ιπποκράτη (7-0)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Η αγωνιστική κίνηση του Σαββάτου (20/4)

Abola Team

Δήμος Κασκαντίρης: Ευχαριστώ τους αθηναίους παράγοντες που με τίμησαν με την ψήφο τους

Τάσος Ζαφειρίου