free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σούρμενα fans:”Σόρυ που δεν σας γεμίσαμε με τριαντάφυλλα-Όσοι βλάπτουν την ομάδα θα μας βρίσκουν απέναντι”!

Οι Σούρμενα fans φτιάχνουν πάντα φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην έδρα τους. Είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας και δίνουν ενα διαφορετικό χρώμα, που χωρίς αμφιβολία, λείπει από το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, ενώ χαρακτηρίζονται από την αγνή τους αγάπη για το σύλλογο. 
Βέβαια πρέπει να είμαστε δίκαιοι και από την πλευρά μας να αναφέρουμε πως κάποια περιστατικά, που είναι ελάχιστα και μεμονωμένα είναι η αλήθεια, δεν παύει όμως να είναι κατακριτέα, και δεν πρέπει να λαμβάνουν χώρα σε κανένα γήπεδο.
Οι “μελανέρυθροι” οπαδοί μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τους Τράχωνες και τα όσα γράφτηκαν στις ιστοσελίδες πήραν επίσημα θέση και μάλιστα εναντίον των πρώην παικτών της ομάδας, τους οποίους κατηγορούν πως: “Γεμίσατε με ψέματα τις αθλητικές ιστοσελίδες βαφτίζοντας ως “επεισόδια” τα γεγονότα του Σαββάτου”.
Στη συνέχεια αναφέρουν με καυστικό τρόπο ότι: “Σόρυ που δεν σας πετάξαμε και τριαντάφυλλα! Πέρσι τέτοια εποχή εσείς ξέρετε καλά ποιοι έκαναν μία ομάδα κόσμημα μπ@@@@@λο για τα καπρίτσια σας” και κλείνουν την ανακοίνωση τονίζοντας ότι: “Όσοι βλάπτουν την ομάδα μας, όποιοι και αν είναι αυτοί, θα μας βρίσκουν απέναντι”!
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν στην επίσημη σελίδα τους στο facebook οι Σούρμενα fans:
“Σύμφωνα πάντα με διάφορα αθλητικά σάιτ κτλπ η ομάδα μας τιμωρείται με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και η διεξαγωγή των αγώνων μακριά από τα νότια προάστια και όλα αυτά για τα ”επεισόδια” που… βάφτισαν οι πρώην μας παίχτες στον αγώνα με τους Τράχωνες και γέμισαν όλα τα αθλητικά σάιτ με ψέματα. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι μόνο μία και θα είναι για ΠΑΝΤΑ…Σόρυ που δεν σας πετάξαμε τριαντάφυλλα… Πέρσι τέτοια εποχή ΕΣΕΙΣ ξέρετε καλά ποιοι κάνατε μία ομάδα κόσμημα ΜΠ@@@@@ΛΟ για τα καπρίτσια σας. Αυτά όμως πλέον δεν περνάνε… ΟΣΟΙ βλάπτουν την ομάδα μας, όποιοι και αν είναι αυτοί, θα μας βρίσκουν απέναντί τους. ΚΑΝΕΙΣ πάνω από την ιδέα που ονομάζεται ΣΟΥΡΜΕΝΑ.
ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…”

Related posts

Στα πέναλτι η Αθηναϊδα 4-3 τον Ηρακλή Περιστερίου (1-1 το 90λεπτο και 2-2 η παράταση)

Abola Team

Μαντζούνης: «Τα πάντα για τη νίκη κόντρα στον Χολαργό»

Kώστας Παλαιολόγος

Λευκή ισοπαλία στο Ρουφ

Βασίλης Θεόκλητος