free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Φουλ για άνοδο τα Πετράλωνα 3-0 τον Άρη Πετρούπολης-Οι επώνυμες παρουσίες στο ματς

Σε παράσταση για έναν ρόλο και για έναν πρωταγωνιστή μετέτρεψαν τα Πετράλωνα το εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη Πετρούπολης.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου επικράτησε με σκορ 3-0, βρέθηκε μόνο στην κορυφή και οδεύει φουλ για την άνοδο.

Στο 51′ ο Μπερτσιάς που βρέθηκε σε θέση βολής δεν έχασε την ευκαιρία και ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 76′ πάλι ο Μπερτσιάς με κεφαλιά αυτή τη φορά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 ενώ ο Σαλαπάτας στο 84′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τα Πετράλωνα.

Στο 17′ ο Σιδέρης μετά από ασίστ που δέχθηκε δεν μπόρεσε να σκοράρει από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση ενώ στο 39′ ο γκολκίπερ Δωριάδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε δύσκολο φάουλ του Μακρίδη.

Από τα Πετράλωνα φοβερός και φανταστικός ήταν ο Καριατλής που έκανε το παιχνίδι της ζωής του, μαγικός και μεγάλος γκολτζής ο Μπερτσιάς ενώ εντυπωσίασαν οι, Μινάι, Χρόνης, Μιχαηλίδης ενώ από τον Άρη Πετρούπολης πολύ καλοί ήταν οι Κυριαζής, Παναγιωτίδης, Γαλανόπουλος.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος), Δωριάδης, Βέλλης(65′ Καρούμπαλης), Ντέντια(43′ Βαρδακώστας), Μιχαηλίδης, Χρόνης, Κουντού, Μπερτσιάς, Αποστόλου(69′ Σαλαπάτας), Καριατλής, Μινάι, Καραβάς(46′ Κατσιούλης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές), Τζαφάι, Λάπα, Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Μακρίδης, Σιδέρης(80′ Παούρης), Ζήκος, Γκουτζούλας(66′ Ζουζουλής), Παναγιωτίδης, Κυριαζής, Γαλανόπουλος.

Το ματς παρακολούθησε σύσσωμη η διοίκηση των Πετραλώνων με επικεφαλής τον Φώτη Κουρεμένο, ο γνωστός παρατηρητής Ανδρέας Νταγιάκος, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, οι προπονητές Χρήστος Πολύζος και Γιώργος Καλύβας και ο πρόεδρος του ΑΟ Ιλίου Μπάμπης Λερούτσος.

 

Related posts

Συνεπής ο Αθηναϊκός!

Abola Team

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10

Σαλαπάτα και Μπαλί απέκτησαν τα Πετράλωνα

Abola Team 2