free page hit counter
29.3 C
Αθήνα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια»

Ζητάει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση από τους παίκτες του ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

Με τους καλύτερους οιωνούς έκλεισε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου τις υποχρεώσεις της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, επικρατώντας δύσκολα εκτός έδρας του Γκυζιακού με 1-0.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς βρίσκει την ομάδα των νοτίων προαστίων στην προνομιούχο δεύτερη θέση του ομίλου με 30 πόντους  και το κυριότερο με τόνους αυτοπεποίθησης ενόψει της καθοριστικής συνέχειας.

Ο αρχιτέκτονας της εξαιρετικής ως τώρα πορείας της ομάδας Ανδρέα Μαντζούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το ξεκάθαρο στίγμα του:

«Η διακοπή αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά για τη ομάδα μας, αφού θα έοχυν την ευκαιρία οι παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών να επανέλθουν και να μας βοηθήσουν ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Αυτό, που προέχει για εμάς είναι να δουλέψουμε το διάστημα της διακοπής με πιο ήρεμο μυαλό, με την προοπτική να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί κι ανταγωνιστικοί με την έλευση του 2018. Το πρώτο επίσημο ματς για την νέα χρπονιά μας βρίσκει να αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα όπως είναι η Ιεράπολη και θα χρειαστεί να επιδείξουμε την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση, ώστε να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

 

Στο «ψάξιμο» για μεσοεπιθετικό

Σε μεταγραφικό κλοιό φαίνονται να βρίσκονται στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, οι ιθύνοντες του φιλόδοξου σωματείου είναι σε εγρήγορση τιο τελευταίο διάστημα προσβλέποντας στην απόκτηση ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού, που θα έχει τη δυνατότητα να δώσει το κάτι παραπάνω στο κομμάτι της δημιουργίας.

 

 

 

 

 

Related posts

Στις 12/2 η κοπή πίτας των Πετραλώνων

Abola Team 3

Κουφογιαννάκης: «Με σοβαρότητα κόντρα στον ΑΟ Ιλίου»

Kώστας Παλαιολόγος

«Άξιος συγχαρητηρίων για το κατόρθωμά του ο Μάκρας»

Kώστας Παλαιολόγος