free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Υπάρχει σπουδαίο υλικό στις υποδομές»

Την ποιότητα των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του εξήρε ο τεχνικός του Α.Ο. Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Η ήττα με 5-2 που γνώρισε ο ΑΟ Ιλίου από τα πρωτοπόρα του τρίτου ομίλου Πετράλωνα ήταν το τελευταίο πράγμα που απασχόλησε τον τεχνικό του συλλόγου Γιώργο Τζώτζη.

Κι αυτό διότι απέναντι στους «κυανέρυθρους» που προλαύνουν στην βαθμολογία, ο έμπιρος προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως σε ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών και οι οποίοι σε σημαντικό βαθμό φανέρωσαν πτυχές του ταλέντου τους. 

Ο Γιώργος Τζώτζης μιλώντας στο «Αbola.gr» δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για τη μεθοδική δουλειά που γίνεταις τις υποδμές του σωματείου: 

«Η ήττα από τα Πετράλωνα δεν μας ενόχλησε. Δεχθήκαμε τρία πολύ γρήγορα τέρματα από μία πολύ ποιοτική ομάδα, τα οποία ήταν απόρροια της έλλειψης παραστάσεων των πολλών πιτσιρικάδων, όπου αγωνίστηκαν. Έτσι, το σκορ ξέφυγε από νωρίς και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό από βαθμολογικής πλευράς» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Τζώτζη, για να προσθέσει: 

 

«Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησα, αφού έΔειξαν τρομερή διάθεση για προσφορά, ενώ απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι υπάρχει πλούσιο και ποιοτικό υλικό από τις υποδομές μας»

Related posts

Τζώτζης: «Δείξαμε σωστή αντίδραση μετά το γκολ που δεχθήκαμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Τερλελής από τον Άγιο Δημήτριο!

Kώστας Παλαιολόγος

Σταθόπουλος: «Σπουδαία νίκη, αλλά δεν επαναπαυόμαστε»

Kώστας Παλαιολόγος