free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κάτσικας: «Κάνουμε ήδη αξιολόγηση του υλικού μας»

 

Στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αγίας Παρασκευής Μιχάλης Κάτσικας.

 

 

 

Την επιστροφή στις νίκες πραγματοποίησε η Αγία Παρασκευή στην αναμέτρηση με την Δόξα Βύρωνα. 

Η «Σάντα» αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, επικράτησε με 1-0 της παραδοσιακής ομάδας των ανατολικών προαστίων, στο αποχαιρετιστήριο επίσημο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, αφήνοντα τους πάντες ευχαριστημένους. 

Ο τεχνικός Μιχάλης Κάτσικας μιλώντας στο «Abola.gr» δεν παρέλειψε να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του για την εν γένει εικόνα των ποδοσφαιριστών του:

 «Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την νίκη, όσο και από την συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών μου. Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι που δώσαμε για την φετινή σεζόν στην έδρα μας εμφανίσαμε όλα εκείνα τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα και σίγουρα όλοι οι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής άφησαν ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Αγίας Παρασκευής, για να προσθέσει: 

 

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην επόμενη πρόκληση που μας περιμένει απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας Πανερυθραϊκό. Θα πάμε να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεςι για μία θετική εμφάνιση, ώστε να ολοκληρώσουμε καλά τη σεζόν και να αναδείξουμε την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται. Άλλωστε από τώρα κάνουμε τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και μία αξιολόγηση υλικού»

Related posts

“Φρέναρε” τη Διάνα ο Ιάσων

abola10

Κοπή πίτας στις 4 Φεβρουαρίου οι Τράχωνες

Abola Team 3

Νίκη παραμονής η Νέα Ιωνία!

abola10