free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

  

Ένα δείγμα των φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Αστέρας Ζωγράφου στην εκτός έδρα ισόπαλη με 2-2 αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. 

Απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, οι «κυανέρυθροι» φανέρωσαν αρκετές αρετές, κυρίως στην επανάληψη, διάστημα όπου ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-0 , με την τεχνική ηγεσία να δίνει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. 

Οι δηλώσεις του προπονητή Πέτρου Σομπότοβιτς είναι άκρως ενδεικτικές: 

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου μας. Παρά το γεογνός ότι παραταχθήκαμε με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, δείξαμε χαρακτήρα, ειδικά στο δεύτερο μέρος, διάστημα όπου ανατρέψαμε το εις βάρος μας 2-0 και καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από την συνέπεια και την θέληση όλων όσοι αγωνίστηκαν» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προονητή του Αστ΄ρα Ζωγράφου, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με το πανίσχυρο Παλιό Φάληρο, όπου επίσης θα παρατάξουμε ομάδα, που θα απαρτίζεται κυρίως με νεαρούς παίκτες από τις υποδομές μας. Άλλωστ σχεδιάζουμε από τώρα την ομάδα της επόμενης περιόδου»

Related posts

Σομπότοβιτς: «Βγάλαμε πολλά θετικά στοιχεία, δείξαμε χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!»

Kώστας Παλαιολόγος