free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Αποδεικνύουμε ότι είμαστε ομάδα υψηλών προδιαγραφών»

Στην αξία του θριάμβου επί του Αγίου Δημητρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

 

 

Το πιο σημαντικό της βήμα για άνοδο μέχρι το … επόμενο πραγματοποίησε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου με τον θρίαμβό της στο τοπικό ντέμρπι επί του Αγίου Δημητρίου με 1-0. 

Μία νίκη που έδωσε το δυνατότητα στο ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να αποσπαστεί ακόμη πειρς΄σοτεορ από τους βασικούς διεκδικητές των προνομιούχων θέσεων στον τρίτο όμιλο.  

Ο αρχιτέκτοντας των επιτυχιών Ανδρέας Μαντζούνης με δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην αξία του «τριπόντου» 

«Πήρταμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, ο οποίςο είχε ενισχυθεί πάρα πολύ κατά την περίοδο των μεταγραφών. Αποδεικνύουμε με την συνολική μας παρουσία σε αυτές τις 17 πρώτες αγωνιστικές ότι είμαστε ομάδα υψηλών προσδιαγραφών παλεύοντας για το καλύτερο σ εκάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο από τις μακρινές μπαλιές των αντιπάλων, αλλά στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε, επιβάλαμε τον ρυθμό μας και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε μ’ ένα φανταστικό γκολ γι τα δεδομένα της κατηγορίας απο τον Γιώργου Σουπούλη. 

Επίσης, ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε τις πιο κλασικές ευκαιρίες να ζευγαρώσουμε τα τέρματά μας με πιο χαρακτηριστική αυτή του Ελευθεριάδη στο 80’

. Επίσης, θα ήθελα να σημειώσω ότι μετά τη λήξη φύγαμε αγκαλιασμένες και οι δύο ομάδες, δείγμα του ότι έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις μας»

 

 

Related posts

Α.Ε. Μεταμόρφωσης: Βίντεο-ανάλυση και τηλεκπαίδευση στους τερματοφύλακες των ακαδημιών

Γιώργος Ανανίδας

Τέλος ο Κωνσταντόπουλος από Ελευθερούπολη

abola10

ΕΠΣΑ: Η μορφή των νέων πρωταθλημάτων

abola10