free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Για το μοναδικό ρεκόρ την πέντε τίτλων τιμήθηκε ο Ηρόδοτος

Σε μια ιδιαίτερη και πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/02) η ετήσια κοπή της πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Η ομάδα του Ηρόδοτου τιμήθηκε για το μοναδικό ρεκόρ των πέντε τίτλων που κατέκτησε μέσα στο 2017. Συγκεκριμένα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, το Κύπελλο ΕΠΣΗ, το Κύπελλο Ερασιτεχνών, το Super Cup Ερασιτεχνών και το Super Cup ΕΠΣΗ.

Εξάλλου σε ανακοίνωση του Ηρόδοτου αναφέρεται: “Όλη η οικογένεια του ΠΑΣΑ Ηρόδοτου εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Κώστα Γαρεφαλάκη, Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια του, με υγεία, όμορφες στιγμές, ευτυχία και επιτυχία στην επαγγελματική του πορεία!!”

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μετά τον Μπαλάσκα (ΦΩΤΟ) τον Ζέλο που έπαιζε στην Κηφισιά απέκτησε ο Παλληνιακός-“Ήρθα σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα δήλωσε ο παίκτης”

Abola Team 3

Με Τίμο Καβακά τεχνικό για την αντεπίθεση η Ρόδος

Abola Team 2

Η ανάρτηση του Αήττητου για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου στο Κύπελλο-Τα στοιχεία του αγώνα

Abola Team 3