free page hit counter
22.7 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Αστυπάλαια 4-1 τον Ήφαιστο

Νίκη παραμονής για τους Κορυδαλλιώτες, που ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη ημέρα τον Κουβάτσο, που πέτυχε  χατ- τρικ.

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό της βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρία ςτης πέτυχ εη Αστυπάλαια, , η οποία θριάμβευσε στου Ηφαίστου με 4-1 στο ΕΑΚ Κορυδαλλού

 

Ο Ήφαιστος, ωστόσο έχει οικτρά παράπονα από την διαιτησία του Ντουμιτρέσκου , ο οποίος καταλόγισε με ιδιαίτερη ευκολία δύο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ αντίστοιχα χαρίστηκε στους γηπεδούχους σε οφθαλμοφανές χέρι του Μπάκα … 

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν απίστευτη διπλή ευκαιρία στο 6’ να ανοίξουν το σκορ όταν αρχικά ο Τσεσμέλογλου βρέθηκε σε θέση βολής μόνος με τον Λευκόπουλο, με τον πορτιέρο της Αστυπάλιας να απομακρύνει και ο Κρίστο με το πλασέ που επιχείρησε στη συνέχεια της φάσης από το ύψος της μεγάλης περιοχής «σημάδεψε» το οριζόιντιο δοκάρι.

Η γηπεδούχος Αστυπάλαια κέρδισε αυστηρό πέναλτι στο 12’ σε χέρι του Σκόνδρα, ααπό σουτ του Κουβάτσο από πολύ κοντινή απόσταση. Ο ρέφερι Ντουμιτρέσκου με ευκολία καταλόγισε το πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Κουβάτσος για το 1-0.΄

Παρά το σοκ του γρήγορου σε βάρος του τέρματος, ο Ήφαιστος στην συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων., Απείλησε με δύο «μαζεμένα σουτ του Κεσανίδη (24’, 25’), ενώ στο 26’ ο Ντουμιτρέσκου αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων όταν σε σουτ του Τσεσμέλογλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το απλωμένο χέρι του Μπάκα μέσα στην περιοχή. 

Κόντρα στη ροή του αγώνα  η Αστυπάλαια ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 33’ όταν έπετια από σέντρα του Κόκκα ο Κουβάτσο από κοντά αύξησε τον προσωπικό του λογαριαμσό.

 Ο Ήφαιστος μπήκε πιο ζωντανά στα πρ;ώρτα λεπτά της επανάληψης και στο 51’ κέρδισε πέναλτι με τον Αντωνίου, το οποίο εκτέλεσε εύστχα (σ.σ. σδε δύο περιπτώσεις0 ο Μπάμπης Κεσανίδης για το 2-1.

 Με την σέντρα όμως (52’) οι γηπεδούχοι κέρδισαν δεύτερο αυστηρό πέναλτι σε πέσιμο του Ζούπα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κουβάτσος στο 53’ πετυχαίνοντας χατ- τρικ για το 3-1.

 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιδάρη στο 62’, έπειτα από όμορφη προσπάθεια του Βασίου κι αφού εκμεταλλεύθηκε αμυντική ολιγωρία της άμυνας του Ηφαίστου

 

Διαιτήτευσε ο Ντουμιτρέσκου. 

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Λευκόπουλος, Γαβριηλίδης, Γεωργιάδης, Μπάκας, Βασίου, Κασάρα (67’ Καλλίρης), Κουβάτσος, Πλιάγκας, Γιδάρη,  Ζούπα (77’ Ευθύμερος), Κόκκας (66’ Πύρρος).

 

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραντζεσκάκης, Παπαδάτος (64’ Λεμοντζής), Κεσανίδης, Πάχος, Ψυλλάκης (68’ Γκίλας), Σκόνδρας, Τσεσμέλογλου, Πήττας, Ζούπα (38’ Τουρουντζής), Κρίστο, Αντωνίου (77’ Σονόγλου).

 

Related posts

Νίκη ψυχής για τον Ήφαιστο!

Kώστας Παλαιολόγος

Διαστημικό Κερατσίνι!

Kώστας Παλαιολόγος

Τα δίνει όλα για νέα νίκη ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος