free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αθανασόπουλος: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

Την άποψη ότι το τελικό 4-1 αδικεί κατάφωρα την ομάδα του εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας της Θύελλας Περιστερίου κι εκτελών χρέη προπονητή Θόδωρος Αθανασόπουλος. 

 

 

 

 

Με ήττα 4-1 από τον πολύ δυνατό Τριφυλλιακό συνέχισε η Θύελλα Περιστερίου τις υποχρεώσεις της στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Κατά γενική ομολογία, ωστόσο, το τελιό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην γενικότερη εικόνα της αναμέτρησης, δεδομένου ότι οι πράσινοι» ήταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε σωρεία ευκαιριών να παρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπέρμαχος της παραπάνω άποψης είναι ο Γενικός Γραμματέας κι εκτελών χρέη προπονητή Θοδωρής Αθανασόπουλος 

«Το τελικό σκορ σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα κόντρα στον Τριφυλλιακό. Το τελικό 4-1 αποτελεί μαγική εικόνα. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά πέσαμε πάνω σ’ έναν εξαιρειτκό τερματοφύλακα, ο οποίοςπραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσων, ενώ ο αντίπαλός μας εκμεταλλεύθηκε τις μυντικές μας ολιγωρίες. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ήμασταν μέσα στη  διεκδίκηση του παιχνιδιού μέχρι το 86ο λεπτό, όταν κι έγινε το 3-1, το οποίο ουσιασιτκά μας έκοψε τα πόδια. Συνεχίζουμε την προσπάθειάς μας, δίνοντας πολλές ευκαιρίες σε δικά μας παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας»

 

 

 

Related posts

Γύρισε ο Χρυσαναστάσης στον Πανιώνιο Καισαριανής

Kώστας Παλαιολόγος

Το 18 στα 18 με καρέ του Μαρτέκα η Κηπούπολη!!!

Abola Team 3

Τέλος ο Ρόης από το Θρίαμβο Αθηνών

abola10