free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Ανταποκριθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του απέναντι στην Αναγέννηση Πετρούπολης παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας. 

 

 

 

 

Την εξαιρετική του πορεία τον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο ΠΑΣ Γαλάτσι με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί της Αναγέννησης Πετρούπολης

με 2-0. 

Μία επιτυχία, η οποία διατήρησε την φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων στην τυρίτη θέση με 43 πόντους, γεγονός το οποίο γεμίζει τους πάντες με ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας .

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θανάση Ζαμπούρα: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική όσο και δύσκολη νίκη επί μίας ομάδας, η οποία μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία.  Παρά τις απουσίες αρκετών βασικών μας στελχών ανταποκριθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και πήραμε το αποτέλεσμα, που θέλαμε το οποίο μας επιτρέπει να είμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου κόουτς του ΠΑΣ Γαλάτσι, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας επικεντρώνεται σ’ ένα απίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, το οποίο μας περιμένι στην έδρα μας απέναντι στην Ανθούπολη. Μία ομάδα, που μάχεται για την παραμονή της, η οποία πάντως μετά την έλευση του Θανάση Ψύλλια στην τεχνική της ηγεσία έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα, παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κάτι το οποίο μαρτυρούν τα αποτελέσματα που έχει φέρει κι οφείλουμε να φανούμε πολύ προσηλωμένοι, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο αποτέλσμα που θέλουμε. Ακόμη και να μην τα καταφέρουμε πάντως, για εμάς τίποτε δεν αλλάζει, αφού τον αντικειρμενιό στόχο, που είχαμε θέσει από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου τον έχουμε πετύχει»

 

 

 

Related posts

Μαντζούνης: «Μιλούν τα επιτεύγματα των παικτών!»

Τζώτζης: «Αυτή η νίκη μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Μας περιμένει επικίνδυνη αποστολή»

Kώστας Παλαιολόγος