free page hit counter
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Εμεινε ζωντανός ο Αστέρας Νικαίας

Ανοιχτή παραμένει η παραμονή στην Α’ Κατηγορία…

Το γκολ του Πλιάγκα στις καθυστερήσεις του ματς κράτησε ζωντανό τον Αστέρα Νικαίας στην υπόθεση της παραμονής στην Α’ Κατηγορία, καθώς έμεινε στο 2-2 κόντρα στη Νίκη Ρέντη και θα παίξει τον… τελικό του την Τετάρτη κόντρα στον Φαληρικό.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον Δερβένη, για να κάνει την ολική ανατροπή η Νίκη Ρέντη στα τελευταία δέκα λεπτά με τους Τσιρογιάννη στο 80’ και Ζούβελο στο 87’, για να ισοφαρίσει και να κρατήσει στο παιχνίδι τους Νικαιώτες ο Πλιάγκας στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητής: Μιχελής, Φαγκρίδας, Περδικούρης

Νίκη Ρέντη: Αντζουλάκος, Καραγιαλάνης (62′ Σταθελάκης), Μάζης, Τσιρογιάννης Β., Πηλιούρης, Τσελίκας, Λιανάι, Τσιρογιάννης Α. (46′ Ζούβελος), Διβόλης (80′ Χιώτης), Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος

Αστέρας Νικαίας: Γιώτης, Βικάτος, Μανωλιάς, Τσιτούρας, Καλογερόπουλος, Δρακόπουλος, Πλιάγκας, Ιωάννου, Φλαμπούρης (82′ Παπαδόγκωνας), Γκιόκα (70′ Ιωσηφίδης), Δερβένης

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Υποδεχόμαστε με χαρά στην οικογένεια του Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ τον Πάνο Ντούνια

Ρένος Γιαμπουράς

Οι πρώτες στιγμές από το Summer camp AE Moσχάτου 2018 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)-Τα χρόνια πολλά των ανθρώπων του συλλόγου στον Άρη Κακογιάννη (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

«Δίδυμο» Στούλη-Αθανασίου στις υποδομές της Χαλκηδόνας

Kώστας Παλαιολόγος