free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Αήττητος επέστρεψε!

Η ομάδα από τα Σπάτα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Αχιλλέα, εξασφαλίζοντας -και μαθηματικά πλέον- την άνοδο στην Α’ κατηγορία

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2-2

Την επιστροφή του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής γιορτάζει ο Αήττητος από το απόγευμα της Κυριακής (15/5). Η ομάδα από τα Σπάτα ήρθε ισόπαλη 2-2 στογήπεδο Κάτω Αχαρνών με τον τοπικό Αχιλλέα, κλειδώνοντας την τρίτη θέση και εξασφαλίζοντας -και μαθηματικά πλέον- την παρουσία της στα μεγάλα σαλόνια, εν όψει της νέας χρονιάς.

Όσον αφορά τον Αχιλλέα του κ. Καβαλάρη έχει τον πρώτο λόγο για την τέταρτη θέση η οποία δίνει άνοδο υπό προϋποθέσεις. Κι όλα αυτά, την ώρα που απομένει μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, θα λέγαμε πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο: Ο Αήττητος του Γιώργου Οικονομόπουλου με πολύ καλό ποδόσφαιρο κυριάρχησε στο πρώτο, επέβαλε τον ρυθμό του και πέτυχε δύο τέρματα. Το πρώτο με παλικαρίσια προσπάθεια του Μανώλη Λύγκου στο 25′ (έκλεψε και πλάσαρε εξαιρερικά) και το δεύτερο στο 33′ με εντυπωσιακό σουτ του Φράγκου!

Στην επανάληψη ο Αχιλλές μη έχοντας άλλη επιλογή ανέβασε τις γραμμές του και αντέδρασε. Οι γηπεδούχου άσκησαν πίεση και αφού μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρβούνη στο 48′, ισοφάρισαν σε 2-2 στο 58′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάλαρι! Από εκεί και πέρα, ωστόσο, ο Αήττητος κατάφερε με σωστή αμυντική λειτουργία να κλείσει τους χώρους και παρότι ο Αχιλλέας είχε την υπεροχή και την κατοχή δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα.

Έτσι, αυτό το εντυπωσιακό 2-2 έδωσε την ευκαιρία στον Αήττητο να κλειδώσει και να πανηγυρίσει άνοδο του, που είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται στο αγωνιστικό τμήμα και φυσικά της νέας πανίσχυρης διοίκησης υπό την ηγεσία του κ. Κατσιγιάννη.

***Διακριθέντες για τον Αχιλλέα οι Σάλαρι, Καρβούνης, Τσαλιαγκός.

***Για τον Αήττητο κορυφαίοι οι Φράγκος, Λύγκος Μανώλης, Αρκουμάνης και Λευθεροχωρίτης.

 

Διαιτητές (άριστοι): Μαλαμάς, Σπυρόπουλος, Γκόντα

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Μιχαηλίδης, Καπούλας, Μαραντίδης (72′ λ.τρ. Γκίνι), Αγγελόπουλος, Τσαναχτσίδης, Καραγιαννίδης (84′ Γκολόσι), Σάλαρι, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Τσαλιαγκός (46′ λ.τρ. Καρβούνης).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κονόμι, Ράπτης, Λύγκος Δ., Βιδάλης, Λευθεροχωρίτης, Μπρέγκου, Αρκουμάνης, Κοντάκης (83’Κοσμάς), Λύγκος Μ., Κουτρούμπας (65’΄Μπαράκος), Φράγκος (60′ Τζαβέλλας).

Related posts

Ο ΠΑΣ Ωρωπός ανανέωσε τη συνεργασία με το φυσιοθεραπευτήριο MEDZEN PHYSIOTHERAPY του Χρήστου Νικολαϊδη (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Ανανέωσε τη συνεργασία με Ρόθο, Θεοδωρίδη και Ρέδι ο Σαρωνικός Αναβύσσου

Abola Team 3

Ο ΑΟ Άρτεμις 1-0 με Τσουκαλά τον ΠΑΣ Ωρωπό

Abola Team 3