free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Το στίγμα του για το επερχόμενο ντέρμπι με τα Βριλήσσια έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη, ο Αστέρας Ζωγράφου θα ριχτεί στην μάχη απέναντι στα Βριλήσσια.

Άπαντες στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο αντιμετωπίζουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μία ιδανική ευκαιρία αν βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την βαθμολογική τους θέση στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ και φέρονται διατεθειμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την νίκη απέναντι σε μία από τις ευχάριστες φετινές εκπλήξεις.

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στην ομάδα την σαββατιάτικη αναμέτρηση είναι οι δηώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα. Το ευτύχημα για εμένα είναι όι δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα απουσίας, είχα όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μου και παράλληλα την ευκαιρία να δουλέψουμε κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες. Το ματς με τα Βριλήσσια το αντιμετωπίζουμε ως ευκαιρία να αναρριχηθούμε βαθμολογικά και όλοι οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή όρεξη για προσφορά. Είναι στο χέρι να κερδίσουμε, απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, που αποτελεί μία από ις φετινές ευχάριστες εκπλήξεις.  Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται» 

 

Related posts

Φιλίππου: «Να περνάμε καλά και να το διασκεδάζουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Όλοι ήταν εκεί… στο χορό του Ιάσωνα

Abola Team 3

Κουφογιαννάκης: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

Kώστας Παλαιολόγος