free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Σοβαροί κόντρα στον Γ.Σ. Καισαριανής»

Αυξημένη συγκέντρωση και προσήλωση ζητάει από τους παίκτες του ο προπονητής της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος. 

 

 

Χαρακτήρα … τελικού έχει αποκτήσει για την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου η σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Καισαριανής.

Το γεγονός ότι ο αντίπαλος βρίσκεται στην ουρά με 12 πόντους και χωρίς κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο, δεν ξεγελάει στο ελάχιστο τους ιθύνοντες των πρωτοπόρων του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και πολύ περισσότερο τον τεχνικό Γιώργο Γκοβερίνο, ο οποίος συνιστά αυξημένη συγκέντρωση, σοβαρότητα και προσοχή:

«Ξεκάθαρος στόχος μας εδώ που βρισκόμαστε, είναι να τελειώσουμε το συντομότερο δυνατόν την υπόθεση τίτλος. Οφείλουμε να αγωνιστούμε με σοβαρότητα ως το τέλος, ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα μας δώσουν την δυνατότητα να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου. Δεν θα πρέπει να μας ξεγελάει το γεγονός ότι ο Γ.Σ. Καισαριανής είναι ουραγός και δεν έχει πλέον καμία ελπίδα σωτηρίας. Το αντίθετο. Οφείλουμε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι και στα 90 λεπτά»

Στα ευχάριστα για τον Γιώργο Γκοβερίνο συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων.

 

 

 

 

Related posts

Μία «γροθιά» όλοι στην Κηπούπολη για τον μεγάλο στόχο!

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Άκρως επιτυχημένη η εφετινή σεζόν»

Συνεχίζουν τα Ιλίσια 2004 με τον Αργύρη Παπακώστα