free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Επιστροφή στη φυσική έδρα της για την Νίκη Αλίμου

Μετά από διάστημα τριών μηνών, οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στο γήπεδο του Καλαμακίου, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επίστρωσης συνθετικού χλοοτάπητα όγδοης γενιάς. 

 

 

 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν για την Νίκη Αλίμου η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η φιλόδοξη ομάδα και από τις πρωταγωνίστριες του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ επέστρεψε μετά από διάστημα τριών μηνών  στη φυσική της έδρα, το γήπεδο του Καλαμακίου για τις ανάγκες των προπονήσεων της.

Ο λόγος είχε να κάνει με τις εργασίες τοποθέτησης νέου συνθετικού χλοοτάπητα όγδοης γενιάς. Παίκτες και τεχνική ηγεσία είχαν κάθε λόγο να νιώθουν ανακουφισμένοι από το τέλος της περιπέτειας, που υπέστησαν όλο αυτό το διάστημα και πλέον θα έχουν την πολυτέλεια να προετοιμάζονται κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες 

 

Μανωλάς: «Μόνο νίκες ως το τέλος και βλέπουμε»

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για την Νίκη Αλίμου η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λαρισαϊκό.

Η «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία στην οποία υποχρεώθηκαν οι «κυανόλευκοι» την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον μαχητικό Κρόνο Αθηνών, τους γκρέμισε από την κορυφή του τετάρτου συναρπαστικού ομίλου κι ενώ απομένουν μόλις δύο «στροφές» από την ολοκλήρωση του «μαραθωνίου.

Με τον τεχνικό ηγέτη Νίκο Μανωλά να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Η προσοχή και η σκέψη όλων μας είναι στραμμένη αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Λαρισαϊκό. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα κάτω από τις ιδανικότερες πλέον συνθήκες και οφείλουμε να ανταποκριθούμε παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στο μικρών διαστάσεων γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνα. Εδώ που βρισκόμαστε πλέον, οφείλουμε σε αυτές τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να πετύχουμε ισάριθμες νίκες, ώστε να φτάσουμε πιο κοντά στην επίτευξη του αντικειμενικού στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β’ Κατηγορία»

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (4/11) στην Αθήνα

Abola Team

Πρασσάς: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει προς την άνοδο ο Ποσειδώνας Γλυφάδας

Παντελίδης Mάνος