free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Απέκτησε Γκιωνάκη ο Διαγόρας Αιγάλεω

Την απόκτηση του 30χρονου μέσου της Ιεράπολης ανακοίνωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει ακάθεκτος ο Διαγόρας Αιγάλεω.

Το ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων …φουλάρει ολοταχώς τις μηχανές του, ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν, ώστε να εμφανιστεί πάνοπλο και το κυριότερο πανέτοιμο από κάθε άποψη να διεκδικήσει τους υψηλούς του στόχους

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι ιθύνοντες τον σύλλογο ασχολήθηκαν με το έμψυχο δυναμικό και τη νέα μορφή που θα παρουσιαστεί η ομάδα. Στον Διαγόρα έκαναν το απαραίτητο ξεκαθάρισμα και ξεκίνησαν πλέον με την ενίσχυση, όπου στόχος είναι να γίνουν λίγες και καλές προσθήκες. Κι αυτό, διότι υπηρετούν πιστά την φιλοσοφία ανάδειξης παικτών που προέρχονται από τις πλούσιες υποδομές τους

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Διαγόρας Αιγάλεω συμφώνησε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Δημήτρη Γκιωνάκη, που έλυσε την συνεργασία του με την Ιεράπολη έπειτα από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας.

Ο 30χρονος μέσος είχε επαφές με τον προπονητή του Διαγόρα Αιγάλεω Τάσο Χατζή και τους παράγοντες του σωματείου, όπου έδωσαν τα χέρια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γκιωνάκης, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, ενώ εκτός της Ιεράπολης, έχει περάσει ακόμη από τον Ζέφυρο Αιγάλεω και τον ΠΟ Ψυχικού.

 

 

Related posts

Σταύρος Πολύμος (Γ.Σ Αρίων): “Γιατί όχι και την άνοδο”

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (10/2) πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Τότσα Ρίγκελ ο αντικαταστάτης του Πασχάλη Χλοψιούδη

Kώστας Παλαιολόγος