free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Θεοδωρου: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

 

Την πεποίθησή του ότι το Δάσος Χαίδαρίου θα εμφανιστεί ανταγωνιστικό κόντρα στην ΑΕ Περιστερίου εξέφρασε ο τεχνικός των «πρασινοκιτρίνων» Σωτήρης Θεοδώρου

  

Με ξεκάθαρο στόχο να πραγματοποιήσει μία όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή εμφάνιση, η οποία θα είναι άκρως ενδεικτική της ανόδου των τελευταίων αγωνιστικών, θα παραταχθεί το Δάσος Χαϊδαρίου απέναντι στην ΑΕ Περιστερίου.

 

Χαρακτηριστικές των προθέσεων των «πρασινοκιτρίνων» είναι οι δηλώσεις του προπονητή Σωτήρη Θεοδώρου στο «Abola.gr»

 

«Η ομάδα μας προετοιμάζεται πολύ μεθοδικά για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Αντιμετωπίζουμε μία αρκετά οργανωμένη και ποιοτική ομάδα, όπως είναι η ΑΕ Περιστερίου.

Θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε όσο περισσότερο γίνεται την έδρα μας, να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία εμφάνιση ανάλογη των προηγούμενων αναμετρήσεών μας».

 

Διάστρεμμα ο Σοφράς

 

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Στέφανου Σαφρά θα στερηθεί ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Σωτήρης Θεοδώρου κόντρα στην ΑΕ Περιστερίου. Ο 18χρονος επιθετικός υπέστη διάστρεμμα σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις του συλλόγου, με άμεση συνέπεια να μην βρεθεί σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του.

 

 

 

Related posts

Δάφνη Αθηνών-Άρης Καλαμακίου 1-1

Abola Team 3

«Βόμβα» με Νικολά ο Πανιώνιος Καισαριανής

Kώστας Παλαιολόγος

Γαλαξίας-Πράσινα Πουλιά 1-2

Abola Team 3