free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιλιμτζίδης: «Μόνο κέρδος θα έχουμε»

Στα οφέλη που θα έχει η ομάδα του από τις τελευταίες αναμετρήσεις της σεζόν, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕ Χαλανδρίου Τάσος Κιλιμτζίδης.

 

 

 

Μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή περιμένει την ΑΕ Χαλανδρίου στη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στα Πετράλωνα.

 

Οι «πράσινοι», οι οποίοι οριστικοποίησαν την παραμονή τους στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατά γενική ομολογία, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και φέρονται διατεθειμένοι να παρουσιάσουν ψήγματα της ποιότητάς τους κόντρα σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας.

Ενδεικτικές του τρόπου προσέγγισης του αγώνα είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Τάσου Κιλιμτζίδη:

«Ολοκληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας τον δεύτερο και τον τρίτο της βαθμολογίας, Πάμε στα Πετράλωνα, με σκοπό να αγωνιστούμε ελεύθερα, αλλά και να συλλέξουμε εμπειρίες για το μέλλον, Θα δώσομε κι άλλες ευκαιρίες σε πολλούς νεαρούς παίκτες από τις υποδομές μας που δεν μέτρησαν λεπτά συμμετοχής σε προηγούμενα καθοριστικά παιχνίδια πρωταθλήματος, ώστε να διαπιστώσουμε πού ακριβώς βρισκόμαστε από πλευράς ρόστερ. Μόνο κέρδος θα έχουμε από τέτοιου είδους παιχνίδια»

 

 

Related posts

“Κουλουράκια” για τους νεοφώτιστους

abola10

ΣΟΚ στα Σούρμενα με “Μανόλο”!

abola10

Παρελθόν Πουρνάρας και Τσίτσας από τον Αθηναϊκό

Abola Team 3