free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Σεμινάριο στον Κεραυνό Πετρούπολης για τον ρόλο και την αποτελεσματική συνεργασία του προπονητή με τον Γονέα με εισηγητή τον Τάσο Δημητρίου

Ένα πολύ σημαντικό σεμινάριο που ενδιαφέρει πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε στον Κεραυνό Πετρούπολης.

Στην σχετική ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το πρωτοποριακό σεμινάριο που πραγματοποίησε ο Κεραυνός Πετρούπολης τη Δευτέρα (30/4) στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Πετρούπολης με θέμα: «Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΝΕΑ».

 

Ο Ενωσιακός και καταξιωμένος προπονητής Τάσος Δημητρίου ήταν ο βασικός εισηγητής της εκδήλωσης. Με την εμπειρία του και την χρόνια ενασχόληση του με τον χώρο του ποδοσφαίρου, ο κ. Δημητρίου μας ανέλυσε την συνεργασία που πρέπει να έχει ο προπονητής με τον γονέα και την τακτική επικοινωνία των δύο πλευρών, ποιοι είναι οι διακριτοί ρόλοι του καθενός και ποιες οι υποχρεώσεις τους απέναντι στα παιδιά.

 

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στα προσόντα που πρέπει να έχει ο προπονητής, κυρίως στις αναπτυξιακές ηλικίες,  στις γνώσεις και στη συμπεριφορά του και στη συνεχή εκπαίδευση του.

 

Εν συνεχεία, ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στον «Δεκάλογο του Γονέα ενός αθλητή», δίνοντας μας πολύτιμες συμβουλές και tips!

 

Στο φινάλε της εκδήλωσης, ο κ. Δημητρίου δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους γονείς, όπως για τον τρόπο που θα πρέπει να συμπεριφέρονται στα παιδιά τους στο σπίτι έπειτα από μία νίκη ή, μία ήττα, για τα κριτήρια επιλογής μιας ακαδημίας, για τον τρόπο συνεργασίας τους με τους προπονητές και πολλές άλλες.

Μία άκρως σημαντική και εποικοδομητική συζήτηση, η οποία σπανίζει στις μέρες μας. Διότι ο προπονητής και ο γονέας ΠΡΕΠΕΙ να συνεργάζονται για το μέλλον των παιδιών τους.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κεραυνό Πετρούπολης και συγκεκριμένα τους διοργανωτές Βασίλη Μπαλτά και Παναγιώτη Δουγιέκο για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία που πήραν. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που με επέλεξαν ως βασικό εισηγητή του σεμιναρίου. Τέτοιες εκδηλώσεις είναι απαραίτητες στον χώρο του ποδοσφαίρου μας και προάγουν το άθλημα».

Related posts

Οι τέσσερις όμιλοι της Β’ Αθηνών

Abola Team

Ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γαλάτσι-Στον προγραμματισμό να τοποθετηθούν στέγαστρο και πλαστικά καθίσματα στο γήπεδο Γαλατσίου

Abola Team 3

Ετοιμάζει διπλό «μπαμ» ο ΠΟΨ!