free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Να σταθεροποιηθεί η Δάφνη στην Α’ Κατηγορία»

Το στίγμα του για την επόμενη απαιτητική σεζόν, έδωσε ο αρχιτέκτονας της φετινής κατάκτησης του τίτλου από πλευράς Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος. 

 

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε η Πρωταθλήτρια Δάφνη Παλαιού Φαλήρου τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ

 

Το νεανικό συγκρότημα τνω νοτίων προαστίων επιβλήθηκε μ 2-0 του ΑΟΝ Αργυρούπολης συνδυάζοντας το τέλος της σεζόν με  εξαιρετική εμφάνιση.

 

Ο τεχνικός ηγέτης κι αρχιτέκτονας της φεινής ξέφρενης πορείας του συλλόγου Γιώργος Γκοβερίνος στις δηλώσεις που παραχώρης,ε στάθηεκ στην ανάγκη να πέσουν οι τόνοι και να δοθεί η απαιτούμενη προσοχή, ώστε να γίνουν οι ενδεδειγμένες κινήσεις για την επόμενη απαιτητική σεζόν:

 

«Οφείλουμε να σταματήσουμε τους πανηγυρισμούς και να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Ν αδούμε με ιδιαίτερη προσοχή πώς θα κινηθούμε αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Ξεκάθαρος στόχος, πρέπει να είναι να σταθεροποιηθούμε στην Α’ Κατηγορία. Τα τελτυαία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο η Δάφνη να είναι το ασανσέρ, κάτι το οποίο θα πρέπει να σταματήσει . Απαιτούντια σωστές κινήσεις καθαρό μυαλό και ξεκάθαρο πλάνο»

 

 

 

Related posts

«Λευκή» ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι του Περιστερίου στην «Χωράφα»

Nάσος Φακίδης

Μαραγκός στη μεσαία γραμμή της Λαύρας

abola10

Ιωάννου: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Χαλκηδονικό»

Kώστας Παλαιολόγος