free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Ακόμη πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν»

Το στίγμα του για τη επόμενη αγωνιστική περίοδο έδωσε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης. 

 

 

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσαν τα Βριλήσσια μία ονειρεμένη σεζόν, η οποία τα βρήκε να κατακτούν την άκρως τιμητική τέταρτη θέση του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

 

Το επιβλητικό 4-0 επί του Αττικού με το οποίο ολοκληρώθηκαν οι φετινές επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου ήταν απόλυτα αντιπροσωπευτικό της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα των βορείων προαστίων σε ακόμη ένα φετινό της παιχνίδι, όπου η δημιουργία φάσεων, αλλά και πολλών όμορφων συνεργασιών αποτέλεσε το βασικό «μότο»

 

Ο τεχνικός καθοδηγητή αυτής της αξιομνημόνευτης πορείας Γιάννης Χαραλαμίδης  έσπευσε να σταθεί στο φετινό εγχείρημα της ομάδας του:

 

«Ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο τρόπο ένα υπέροχο ταξίδι. Η ομάδα μας τη σεζόν που μας αποχαιρτά έβαλε βασικές αρχές στο παιχνίδι της. Αποκτήσαμε αγωνιστική ταυτότητα, φιλοσοφία, συγκεκριμένο πλάνο, ανεβάσαμε πολλά επίπεδα. Τόσο από πλευράς οργάνωσης, όσο και στο αγωνιστικό μέρος,. Όλα αυτά αποτελούν σημαντικές κατακτήσεδις, πάνω στις οποίες θα επιδιώξουμε να «πατήσουμε» για τα επόμενα χρόνια.

 

Ήδη έχουμε ξεκινήσει να χαράσουμε τον σχεδιασμό της επόμενης πειρόδου, όπου στοχεύουμε να εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί»

 

 

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Για το καλύτερο με Απόλλωνα Χαλανδρίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Με αυξημένη συγκέντρωση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας»