free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Πετύχαμε τους βασικούς μας στόχους»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την φετινή πορεάι της ομάδας του δηλώνει ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

 

 

Την αξιοσημείωτη φετινή της πορεία στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε η Αλσούπολη με την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην ισχυρή Κοψαχείλα, αναδεικνύοντας πολλές αρετές στο αποχαιρετιστήριο ματς της σεζόν.

 

Απέναντι σ μία ομάδα, πολύ δυνατή, που διεκδίκησε μέχρι τέλους την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία, το συγκρότημα των βορείων προαστίων πιστοποίησε ότι διαθέτει ένα καλοκουρδισμένο σύνολο, το οποίο απαρτιζόταν από πολλούς ταλαντούχους πιτσιρικάδες, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών

 

Με τον τεχνικό Παναγιώτη Καλαίτζίδη να επισημαίνει όλες τις θετικές πτυχές που χαρακτήρισαν την φετινή πορεία της ομάδας: «Σε γενικές γραμμές η πορεία μας κρίνεται επιτυχημένη. Πετύχαμε όλους τους βασικούς στόχους, που είχαμε θέσει από το ξεκίνημα της χρονιάς, . Φτάσαμε μέχι ενός σημείου λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος να διεκδικούμε την άνοδο, ενώ παράλληλα, δώσαμε τη δυνατότητα σε πολλά παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές να αναδείξουν το ταλέντο τους» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Αλσούπολης, για να υμπληρώσει:

 

«Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος με την Κοψαχείλα θεωρώ ότι έγιεν ένα ποιοτικό παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες, μακριά από σκοπιμότητες. Θεωρώ ότι οι διαιτητές συνέβαλαν στην δημιουργία όμορφου θεάματος»

 

.

 

 

 

Related posts

Τα σημερινά (10/10) αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Καλαϊτζίδης: «Πολύ σημαντική νίκη, δείξαμε αντίδραση»

Kώστας Παλαιολόγος

Απέκτησε Πυλαρινό, Καργιώτη και Δουληγέρη η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος