free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Τεράστιο κέρδος μας οι μικροί!»

Στην εξαιρετική εικόνα των πολλών ταλαντούχων παικτών του επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

 

 

Την αξιοσημείωτη φετινή του πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε ο Αστέρας Ζωγράφου , χάρη στον θρίαμβό του επ΄της ισχυρής Ελευθερούπολης με 2-0.

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στους «κυανέρυθρους» να ολοκληρώσουν ιδανικά τις επίσημες αγωνισιτκές τους υποχρεώσεις για τη σεζόν που φεύγει και παράλληλα να αναδείξουν ψήγματα της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται σε βάθο στην ομάδα.

 

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιτυχία αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι σημειώθηκε έχοντας στην σύνθεσή του πολλούς ταλαντούχους πιτσιρικάδες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών.

 

Με τον τεχνικό ηγέτη Πέτρο Σομπότοβιτς να τους πλέκει το εγκώμιο:

 

«Ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο δυαντό τρόπο τις φετινές επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, Κάναμε ιδανικό τελείωμα έχοντας στη σύνθεσή μας πολλούς ταλαντούχους κι αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αποδείξει με την αγωνιστική τους εικόνα και συμπεριφορά ότι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να βρεθούν στην ομάδα μας και τα επόμενα χρόνια και να αποτελέσουν την βάση της . Είναι άξιοι συγχαρητηρίων και αποτελούν τεράστιο κέρδος μας»

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Προετοιμαζόμαστε το ίδιο για κάθε παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Διαχειριστήκαμε άψογα το προβάδισμά μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Πετύχαμε τον υψηλότερο στόχο πλην της ανόδου»