free page hit counter
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι φίλοι της ΑΕ Μοσχάτου καλωσορίζουν το Νίκο Κούστα μετά την ανανέωση με τον Σταμάτη Σαπαλίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας-Φιλικό παιχνίδι δίνουν το απόγευμα οι γονείς παικτών των ακαδημιών με το τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης

Το Νίκο Κούστα ο οποίος ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Μοσχάτου καλωσορίζουν οι άνθρωποι και οι φίλοι της ομάδας.

Σε ανάρτησή του μάλιστα Κάρλος Βογιατζής αναφέρει: Ο Νέος καπετάνιος της ΑΕ Μοσχάτου , Καλώς ήρθες κόουτς , στην οικογένεια μας.

 

Ο Νίκος Κούστας είχε εργαστεί για χρόνια στην Κύπρο Κορυδαλλού με την οποία επιτέλεσε σημαντικό έργο , ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και με τον Άγιο Ιερόθεο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον 28χρονο επιθετικό Σταμάτη Σαπαλίδη ο Κάρλος Βογιατζής έγραψε: ΣΑΠΑ -ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΜ 

ΞΕΚΊΝΗΣΑΜΕ…!!! 

Με τον καλύτερο τρόπο. 

Vamos ΑΕΜ

Στο μεταξύ ένας πολύ ενδιαφέρον φιλικός αγώνας γίνεται στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Μοσχάτου για λογαριασμό της ΑΕ Μοσχάτου.

Στην σχετική ανάρτηση γι\ αυτό το φιλικό επισημαίνονται τα εξής:

Σήμερα στις 18.00 μμ στο γήπεδό Μοσχάτου , γονείς των ακαδημιών της ΑΕΜ και τεχνικό team , μαζί με μέλη της Διοίκησης , δίνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου . 

Η ομάδα , οικογένεια της ΑΕΜ , μια μεγάλη και υπέροχη παρέα , διασκεδάζει και χαλαρώνει , με πολύ διάθεση και σας καλεί να παρακολουθήσετε , από κοντά , τον αγώνα της χρονιάς.Προτείνουμε και στον νέο κόουτς της ομάδας , να ερθει να δει τα μεγάλα ταλέντα , που διαθέτει η ομάδα ΑΕΜ γονείς και να κλείσει παίχτες για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

 

 Φωτογραφία του Karlos Vogiatzis.

Related posts

Ο ποιο περιζήτητος τερματοφύλακας του Πειραιά στον Πειραϊκό

Abola Team 2

Σπουδαία κίνηση για Καραβά, απέκτησε και Γιαννή

Ρένος Γιαμπουράς

Παρελθόν ο Κατσικούρης από Οδηγήτρια