free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλεξης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες»

Τον ενθουσιασμό του από την οργάνωση του Θριάμβου Χαίδαρίου εξέφρασε ο νέος τεχνικός του ηγέτης Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

 

 

 

 

 

Ως ευκαιρία να πετύχει σπουδαία πράγματα και να χτίσει μια ομάδα που θα θέσει υγιείς βάσεις και πρωταγωνιστικούς στόχους την επόμενη σεζόν, αντιμετωπίζει ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης την προοπτική του Θριάμβου Χαϊδαρίου.

Ο επιτυχημένος τεχνικός με το πλούσιο βιογραφικό και το «παλμαρέ» τίτλων και διακρίσεων που τον συνοδεύουν σε επίπεδα Ερασιτεχνικών Κατηγοριών, αλλά και Γ’ Εθνικής κατηγορίας στις δηλώσεις που παραχώρησε, φανέρωσε τη όρεξη και την έντονη επιθυμία του να οδηγήσει το σωματείο των δυτικών προαστίων στον δρόμο επιτυχιών, πλέκοντας το εγκώμιο της διοίκησης για την οργάνωση, που την διέπει  

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες και την οργάνωση, που έχω συναντήσει σε αυτές τις πρώτες ημέρες μου στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Τ απάντα λειτουργούν στην εντέλεια, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, και γενικότερα οι προοπτικές είναι ιδανικές, ώστε να παρουσιάσω έργο. Ήδη συζητάμε και σχεδιάζουμε την ομάδα της επόμενης περιόδου. Θα κοιτάξουμε να διατηρήσουμε τον βασικό μας κορμό και αν κάνουμε τέσσερις – πέντε προσθήκες σημαντικές , ώστε η ομάδα να εμφανιστεί δυνατή και ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν»

 

Δυνατά φιλικά

 

Δύο γερά τεστ έκλεισε ο Θρίαμβος Χαίδαρίου για τις επόμενες ημέρες, αφού θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Άγιαξ Ταύρου (2/6) και την ομάδα της Καλλιθέας (7/6. Παιχνίδια στα οποία ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει την αγωνιστική  κατάσταση συνολικά των παικτών του

Οι προπονήσεις και τα φιλικά θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Ιουνίου

 

 

 

Related posts

ΑΟ Περιστερίου-Ηλιούπολη 1-0

Abola Team 3

Τέλος εποχής Όθωνα Τερλελή στον Χολαργό

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «το σκορ αδικεί την προσπάθεια των παικτών μου»

Kώστας Παλαιολόγος