free page hit counter
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι φίλοι της ΑΕ Μοσχάτου καλωσορίζουν το Νίκο Κούστα μετά την ανανέωση με τον Σταμάτη Σαπαλίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας-Φιλικό παιχνίδι δίνουν το απόγευμα οι γονείς παικτών των ακαδημιών με το τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης

Το Νίκο Κούστα ο οποίος ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Μοσχάτου καλωσορίζουν οι άνθρωποι και οι φίλοι της ομάδας.

Σε ανάρτησή του μάλιστα Κάρλος Βογιατζής αναφέρει: Ο Νέος καπετάνιος της ΑΕ Μοσχάτου , Καλώς ήρθες κόουτς , στην οικογένεια μας.

 

Ο Νίκος Κούστας είχε εργαστεί για χρόνια στην Κύπρο Κορυδαλλού με την οποία επιτέλεσε σημαντικό έργο , ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και με τον Άγιο Ιερόθεο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον 28χρονο επιθετικό Σταμάτη Σαπαλίδη ο Κάρλος Βογιατζής έγραψε: ΣΑΠΑ -ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΜ 

ΞΕΚΊΝΗΣΑΜΕ…!!! 

Με τον καλύτερο τρόπο. 

Vamos ΑΕΜ

Στο μεταξύ ένας πολύ ενδιαφέρον φιλικός αγώνας γίνεται στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Μοσχάτου για λογαριασμό της ΑΕ Μοσχάτου.

Στην σχετική ανάρτηση γι\ αυτό το φιλικό επισημαίνονται τα εξής:

Σήμερα στις 18.00 μμ στο γήπεδό Μοσχάτου , γονείς των ακαδημιών της ΑΕΜ και τεχνικό team , μαζί με μέλη της Διοίκησης , δίνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου . 

Η ομάδα , οικογένεια της ΑΕΜ , μια μεγάλη και υπέροχη παρέα , διασκεδάζει και χαλαρώνει , με πολύ διάθεση και σας καλεί να παρακολουθήσετε , από κοντά , τον αγώνα της χρονιάς.Προτείνουμε και στον νέο κόουτς της ομάδας , να ερθει να δει τα μεγάλα ταλέντα , που διαθέτει η ομάδα ΑΕΜ γονείς και να κλείσει παίχτες για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

 

 Φωτογραφία του Karlos Vogiatzis.

Related posts

Προσθήκη με… μέλλον!

Abola Team

Μια εμφάνιση της ομάδας δώρο με τυπωμένο το επώνυμο του κατόχου μαζί με τα διαρκείας στην ΑΕ Μοσχάτου (ΦΩΤΟ όλων των εμφανίσεων της ομάδας)

Abola Team 3

Αμφιάλη-Ατρόμητος Πειραιά 1-2

Abola Team 3