free page hit counter
16.7 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Κρατάμε χαμηλούς τους τόνους»

Το στίγμα του για την επόμενη χρονιά έδωσε ο έμπειρος στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης. 

 

 

 

Η ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ βρήκε τον Παράδεισο Αμαρουσίου να πραγματοποιεί μία αρκετά θετική πορεία και να παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστικός στα περισσότερα παιχνίδια που έδωσε

Ο Αλέξης Στούλης ανήκει στην κατηγορία των παικτών, που αποτελούν μία από τις σημαίες της ομάδας, αφού έκλεισε ήδη οκταετία τιμώντας την φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την επόμενη ημέρα:

«Ήδη έχουμε στο μυαλό μας την επόμενη χρονιά. Θα πάμε βήμα – βήμα και με ιδιαίτερη προσοχή. Κρατάμε χαμηλούς τους, αφού για ακόμη μία σεζόν προβλέπεται να στηριχθούμε κατά βάση στους πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τις υποδομές μας.

Από εκεί κι έπειτα ό,τι καλό πετύχουμε θα είναι κέρδος»

«Κληρώνει» για Σιμιτζόγλου

Ιδιαίτερα καθοριστικές προβάλλουν οι επόμενες ημέρες στον Παράδεισο Αμαρουσίου αναφορικά με το θέμα της τεχνικής ηγεσίας,. Οι ιθύνοντες του συλλόγου ενδέχεται να συζητήσουν με τον Γιώργο Σιμιτζόγλου το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας, τους, ω΄στε στη συνέχεια να χαράξουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

 

 

Related posts

Καρπούζας: «Η ομάδα έχει απίστευτη γκίνια!»

Kώστας Παλαιολόγος

Αίσθηση με Τσόλκα ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος

Δαβής: «Νιώθω υπερήφανος για τους μάγκες μου!»