free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το «post» του Δημαράκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Γιούχτα-Ανανεώνει ο Πίτσος!-Συγχαρητήρια από τον ΟΦΗ για την άνοδο

Ο Γιούχτας είναι πρωταθλητής στην Α1 ΕΠΣΗ και πλέον επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά από μερικά χρόνια.

Άπαντες στις Αρχάνες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και αυτό φάνηκε και στην φιέστα που πραγματοποίησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού με το Λίντο.

 

Ο βασικός τερματοφύλακας του Γιούχτα Βαγγέλης Δημαράκης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μίλησε για την άψογη χρονιά που πέρασε στις Αρχάνες, ενώ εκτόξευσε βολές και για ανθρώπους που δεν τον πίστεψαν.

 

Αναλυτικά το post: «Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους…Μια όμορφη χρονιά γεμάτη νέες εμπειρίες έφτασε στο τέλος της…Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες μου για τις απίστευτες στιγμές που ζήσαμε φέτος…Ειλικρινά σας ευχαριστώ παρά πολύ για όλα ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ήταν όλη την χρονιά δίπλα μου και με στήριξαν,αλλά ποιο πολύ θα ήθελα να ευχαριστήσω εκείνους που δεν με πίστεψαν,αλλά κάθε μέρα μου έδιναν ένα παραπάνω κίνητρο για να φτάσω εδώ που έφτασα…Στην επιτυχία!!Ξέρω σας στεναχώρησα,αλλά δεν γινότανε να κάνω αλλιώς.. Αυτό το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ το αφιερώνω σε όλους αυτούς…Καλό καλοκαίρι σε όλους»

Μετά τα έξαλλα πανηγύρια που πραγματοποιήθηκαν εχτές στις Αρχάνες, οι άνθρωποι του Γιούχτα στρέφουν άμεσα την προσοχή τους στην επόμενη μέρα του σωματείου.

Ο Γιούχτας επέστρεψε στην Γ’ Εθνική και οι άνθρωποι του σωματείου, έχουν βάλει στόχο η ομάδα να καθιερωθεί στην κατηγορία που ανήκει.

 

Γι αυτό λοιπόν άπαντες έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, αρχής γενομένης με το θέμα προπονητή, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για ακόμα έναν χρόνο.

 

Μάλιστα σήμερα το βράδυ υπάρχει διοικητικό συμβούλιο στις Αρχάνες και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί το «deal».

 

Τώρα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές η διοίκηση των «πρασίνων» είναι διατεθειμένοι να κρατήσει τον βασικό κορμό και να κινηθεί σε ελάχιστες μεταγραφές ουσίας που θα βοηθήσει την ομάδα των Αρχανών να παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

 

Τέλος η εβδομάδα που μας έρχεται αναμένεται ιδιαίτερα «καυτή» για τον Γιούχτα με τις εξελίξεις να τρέχουν…

 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συγχαίρει τον Γιούχτα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο φίλο σωματείο του Γιούχτα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Είναι μια ακόμη επιτυχία, η οποία συμβάλει στην αναβάθμιση του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

 

 

 

Related posts

Ευχές από τον Αήττητο Σπάτων για το 2018 και από τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο

Abola Team 2

Έμεινε ελεύθερος από την Παλαιόχωρα ο Κερμενίδης

Abola Team 2

Καλεί σε Γ.Σ. η Τριγλία Ραφήνας

Ρένος Γιαμπουράς