free page hit counter
25.7 C
Αθήνα
19 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζουν μαζί Δάφνη Π.Φ. και Γκοβερίνος

Στην επέκταση της επιτυχημένης του συνεργασίας με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου προχώρησε ο αρχιτέκτονας της φετινής ανόδου Γιώργος Γκοβερίνος (φωτό).

 

 

 

 

Οριστικά  και αμετάκλητα με τον Γιώργο Γκοβερίνο στην άκρη του πάγκου της θα πορευτεί η Δάφνη Παλιού Φαλήρου και την ερχόμενη σεζόν

 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων συμφώνησαν σε όλα με τον αρχιτέκτονα της φετινής άμεσης επανόδου στην Α’ Κατηγορία, η οποία συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο και ως εκ τούτου θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια επιτυχημένη συνταγή.

Ο έμπειρος τεχνικός από την πλευρά του αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πνεύμα συνεργασίας που διακρίνει την διοίκηση της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου. Πρόκειται για μία πολύ νοικοκυρεμένη ομάδα σε όλες τις απόψεις και από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, που θα είναι ανταγωνιστικό και θα πληροί τις προδιαγραφές να σταθεί επάξια στις δυσκολίες της Α’ Κατηγορίας»

 

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γκοβερίνο αυτομάτως  παρέχει τη δυαντότητα στους ιθύνοντες του συλλόγου να «τρέξουν] όλα τα θέματα που άπτονται του σχεδιασμού ενόψει της επόμενης περιόδου.

Στιςπροθέσεις των ιθυνόντων  του σωματείου είναι η ενίσχυση στις νευραλγικές θέσεις του αμυντικού μέσου, του κεντιρκού χαφ αλλά κι ενός κλασικού στράικερ

 

 

 

 

 

 

Related posts

Διπλό με ανατροπή οι Τράχωνες

Παντελίδης Mάνος

Ο Γκλεγκλές στο «τιμόνι» του ΑΟ Περιστερίου

Abola Team

Ντόκος (Παπάγος):”Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς”(vid)

abola10