free page hit counter
12.4 C
Αθήνα
11 Απριλίου, 2025
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι παίζει με τον Καβάνι;

Σε αναμονή του μεγάλου προημιτελικού της Παρασκευής, μεταξύ Γαλλίας και Ουρουγουάης…. το ερώτημα είναι ένα! Θα δώσει το παρόν ο Καβάνι;

 

Μετά και τα πανέμορφα 2 γκολ που σημείωσε στο μάτς με την Πορτογαλία, ο Καβάνι αποχώρησε υποβασταζόμενος και ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό που ενδεχομένως να τον κρατήσει «εκτός μάχης».  Λιγοστές είναι πιθανότητες συμμετοχής του και στην αντίπαλη πλευρά… όλοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον αγώνα αυτόν, χωρις φυσικά να σκέφτονται καθόλου, αν ο Καβάνι θα παίξει ή όχι.

Δήλωση του βοηθού προπονητή Γκι Στεφάν (Γαλλία):

«Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα του και δεινός σκόρερ. Η Ουρουγουάη, ανέκαθεν διέθετε επιθετικούς μεγάλης αξίας, όπως ο Φορλάν, ο Σουάρες και άλλοι. Πιθανώς δεν θα είναι το ίδιο, εάν δεν παίξει. Ομως, τουλάχιστον προς το παρόν, εμείς προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε το ενδεχόμενο να αγωνισθεί».

 

Related posts

Στην ματσάρα της δεκαετίας η Σίτι 5-3 με ανατροπή τη Μονακό

Abola Team 3

Α.Ε. Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού: Διπλή προσθήκη στο ρόστερ

Abola Newsroom

Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 4-0

Abola Team 2