free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Καρέ» ταλαντούχων παικτών η ΑΕ Δάφνη Δάσος Χαίδαρίου

Στην απόκτηση τεσσάρων ιδιαίτερα ταλαντούχων παικτών προχώρησε η ομάδα των δυτικών προαστίων

 

 

 

Αρκετά ανανεωμένη και με ακόμη μικρότερο μέσο όρο ηλικία με το αντίστοιχο, όπου παουσιάστηκε πέρυσι, θα εμφανιστεί την ερχόμενη σεζόν στα γήπεδα της Γ’ ΕΠΣΑ η  «ΑΕ Δάφνη Δάσος Χαϊδαρίου».

 

Το νεανικό συγκρότημα, το οποίο θα παλέψει για τη διάκριση, έχοντας τη νέα επωνυμία πλέον, προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων νεαρών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές, ώστε να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον τεχνικό ηγέτη Δημήτρη Μαυρίκο.

 

Ο λόγος για τον 17χρονο αμυντικό μέσο Θανάση Γουσέτη, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Παπάγο, ο 17χρονος μέσος Σταμάτης Ζαχαριάς, που αποκτήθηκε από ομάδα της Σκύρου, αλλά και ο μόλις 14 χρονος Μανώλης Καπετάνης, που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και καλύπτει με ιδιαίτερη ευχέρεια τις πτέρυγες.

Στα αξιοσημείωτα περνάει η προώθηση του Νίκου Ξυλάγκουρα από τα πλούσα τμήματα υποδομών.

 

Φιλικά με Χρυσούπολη και Πλάτωνα

 

 

Με δύο δυνατά φιλικά θα ξεκινήσει η ΑΕ Δάφνη Δάσος Χαϊδαρίου τον κύκλο των αγώνω προεοτιμασίας της για τη νέα σεζόν. Αρχικά, την προσεχή Τετάρτη (29/8) θα αντιμετωπισει την Χρυσούπολη, ενω΄για την προσεχή Παρασκευή 31 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Πλάτωνα.

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Μιχαλόπουλο στο γκολπόστ ο Ορφέας Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team