free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κηπουπολάρα για φίλημα!

Ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο μέρος η Κηπούπολη επικράτησε δίκαια της Αλσούπολης με 3-1 πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα!

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ-ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ 3-1

Φανταστικό γκολ σημείωσε ο Τζαμαλής, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αποδεικνύοντας την ποιότητα που διαθέτει! Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 και παραλίγο να κάνουν θρίλερ το φινάλε, όμως, η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι στη φάση του 87’ (πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι και με τον Γκάτση εξουδετερωμένο).

Το σκορ άνοιξε στο 48’ ο Ζούκας με πλασέ, για να έρθει ο Τζαμαλής στο 53’ και με φοβερή ατομική ενέργεια να κάνει το 2-0. Στο 81’ ο Τζαμαλής και πάλι εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μαρτέκα και πέτυχε το 3-0, με τον Νταβούλ στο 86′ να μειώνει το εύρος της ήττας για την Αλσούπολη και να γράφει το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Κολλιάκος, Κοντοπάνος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Γκάτσης, Βλαχόπουλος (71’ Χαλιβελάκης), Λίτσας, Αναγνώστου, Βλάσσης, Νομικός, Τζαμαλής, Παούρης, Μαρτέκας (84’ Αγγελόπουλος), Κωνσταντινίδης (46’ Ζούκας), Λαγός (71’ Βαφειάδης)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Κωτσάκης, Μωραΐτης (46’ Παυλίδης), Κιάρρη, Θωμάκος, Παπακουνάδης, Σιανός, Δρυμωνίτης (77’ Νταβούλ), Καραΐσκος (68’ Αβραμάκης), Χαλάς, Τσούκας, Γιαννακάκος (55’ Ιακωβίδης)

Related posts

Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού Σαμαράς και Ψύλλας

Kώστας Παλαιολόγος

Με τεσσάρα στην κορυφή ο Χολαργός (0-4)

Abola Team

Απέδρασε με διπλό η Άμιλλα Περιστερίου (2-3)

Abola Team