free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κηπουπολάρα για φίλημα!

Ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο μέρος η Κηπούπολη επικράτησε δίκαια της Αλσούπολης με 3-1 πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα!

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ-ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ 3-1

Φανταστικό γκολ σημείωσε ο Τζαμαλής, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αποδεικνύοντας την ποιότητα που διαθέτει! Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 και παραλίγο να κάνουν θρίλερ το φινάλε, όμως, η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι στη φάση του 87’ (πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι και με τον Γκάτση εξουδετερωμένο).

Το σκορ άνοιξε στο 48’ ο Ζούκας με πλασέ, για να έρθει ο Τζαμαλής στο 53’ και με φοβερή ατομική ενέργεια να κάνει το 2-0. Στο 81’ ο Τζαμαλής και πάλι εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μαρτέκα και πέτυχε το 3-0, με τον Νταβούλ στο 86′ να μειώνει το εύρος της ήττας για την Αλσούπολη και να γράφει το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Κολλιάκος, Κοντοπάνος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Γκάτσης, Βλαχόπουλος (71’ Χαλιβελάκης), Λίτσας, Αναγνώστου, Βλάσσης, Νομικός, Τζαμαλής, Παούρης, Μαρτέκας (84’ Αγγελόπουλος), Κωνσταντινίδης (46’ Ζούκας), Λαγός (71’ Βαφειάδης)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Κωτσάκης, Μωραΐτης (46’ Παυλίδης), Κιάρρη, Θωμάκος, Παπακουνάδης, Σιανός, Δρυμωνίτης (77’ Νταβούλ), Καραΐσκος (68’ Αβραμάκης), Χαλάς, Τσούκας, Γιαννακάκος (55’ Ιακωβίδης)

Related posts

ΕΠΣΑ: Αναβλήθηκαν οι αγώνες σε πρώτο και δεύτερο όμιλο της Α’ κατηγορίας

Abola Team

Ανανέωσε ο Ιωάννου με Λυκόβρυση

Φωστήρας Ηλιούπολης: Κλείνει από Φεβρουάριο η Λέσχη

Γιώργος Ανανίδας