free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τριάρα το Ηράκλειο στο ντέρμπι!

Στο σπουδαίο ματς μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων των βορείων προαστίων το Ηράκλειο επικράτησε με 3-1 της Αγίας Παρασκευής!

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-1 

Έτσι, η ομάδα του Άγγελου Καρύδη πέτυχε το «τρία στα τρία», δείχνοντας ότι ο σύλλογος έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Από την άλλη, η «Σάντα» ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν πέτυχε το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Από εκεί και πέρα, αναμφίβολα,ο Αντωνόπουλος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ντέρμπι, καθώς πέτυχε δύο υπέροχα γκολ και αποτέλεσε μόνιμο κίνδυνο για την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 20′ με πέναλτι ο Χρυσάφης (ανατροπή Μπουρζαλιάνι), ενώ στο 44′ ο Αντωνόπουλος με σουτ έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης συνέχισε το… σόου του στο 60′ πετυχαίνοντας το 3-0 μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 63′ με την κεφαλιά του Κραψίτη γράφοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Κατοίκος, Ζήρδας-Σταύρογλου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Άγγελος Καρύδης): Ντάλας, Μέρτκολα, Κατσούλης, Γκόλιας, Τούμπας, Χρήστου, Αντωνόπουλος (82′ Ηλιακίδης), Τσακλάνος, Μπουρζαλιάνι (76′ Βασίλος), Χρυσάφης (89′ Λιαπίδης), Αυγουστάτος (68′ Τελχάι).

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Τζίτζης (65′ Σκούρας), Χατζίου (86′ Ζαφείρης), Παναγόπουλος, Βελέντζας, Μαυροματάκης, Κραψίτης (73′ Βογιατζής), Μπουτσικάρης (80′ Δρόσης), Μπέκος, Τσοπανάκος, Λαζόπουλος.

 

 

 

 

Related posts

Γ’ Εθνική: Τι έγινε στα εξ αναβολής παιχνίδια

Abola Team

Β’ ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του 3ου ομίλου

Ρένος Γιαμπουράς

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (17 και 18/3) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3